pühapäev, märts 13, 2005

Klassiõhtu & Tammur

Kell on hetkel 2.24 ja jõudsin just koju Liina juurest, kus toimus tema sünnipäev. Kuigi jah see meenutas mulle hoopis klassiõhtut. Nimelt oli seal üle poole meie klassist ja lisaks veel Kaarel Tammur. Täitsa mõnus oli ja katki ei läinud midagi, kui välja arvata see, et diivan tegi korra minu all ohtliku prõksu. Aga jah nüüd sellest, mis toimus...
- Kingitus... Sproti konserv, suitsetatud soola kilu, üks Uper pulgakomm, pikk kõver sardell ja 1liitrine Bear beer.
- Kui kingitus antud vaatasime, kes kohal on ja mis nad teevad- tundus nagu kõik oleksid pilves, arvestades mängu, mis nad mängisid...igastahes väga segane mäng oli ja midagi ei saanud sellest aru ning tuli välja, et nad polegi pilves.
- Sõime. Natuke.
- Mängisime õhupallidega ja leiutasime Marustega uue asja- "gaasi lahtumise tekitaja", aga sellest järgmises postituses.
- Passisime niisama, rääkisime juttu, libistasime õllet ning Mats riputas õhupalle lakke hairpoweriga.
- Mingi aeg leidis keegi mängu mille nime ma ei mäleta, aga see sõna riimus benga'ga. Oli klotsikuhi ja sealt tuli võtta ära klotse ilma, et see ümber ei kukuks. Mina ja Lauri olime parimad, kuid kaotasin napilt finaalis. Deem. Aga jah lõpuks ehitasin klotsidest kena Coloseumi kahe korruselise lausa.
- Harjutasime sidrunitega zongleerimist. Saavutus-3sidrunit, mis ajasid hapukat mahla välja, kuid ikka veel ei oska seda teha, kuigi Tammur seletas põhiloogika ära.
- Lõpus passisime niisama voodi peal ja ajasime juttu.
- Kodu kõndides viskasin ühe sidruni kõrgele õhku et näha, kuidas see vastu asfaldit puruks lendab. Õnnestus juba teisel korral.
Pildid homme Pauli bloggis üleval

The End.


Kui midagi veel meenub räägin sellest homme, aga praegu magama.

2 Comments:

Blogger Paul said...

Kell on täpselt kolm.

Jengaa.

3:00 AM  
Blogger Crazy Frog. said...

Kell on täpselt 3:05

ja Jengaa riimub sõnaga Benga!

3:04 AM  

Postita kommentaar

<< Home