pühapäev, märts 13, 2005

Leiutis: "Õlle lahustumise hoidja™"

Tegu on väga nutika leiutisega, mille autorid on Krissu ja Märt.
Leiutise idee seisneb selles, et õlle ei lahustuks liiga kiiresti, kui oled ta juba avanud. Et see ei lahustuks, asetatakse pudeli avavuse peale õhupall, mille tila(või kuidas iganes seda kutsutakse) pannakse pudelikaelast sisse, kuid mitte liiga sügavale, et poleks kokkupuudet õllega, sest see võib maitset rikkuda ja seda me küll ju ei taha!
Ja sellesse on ka sisse ehitatud lisafunktsioone, nagu näiteks nöör, millega pall on kinni seotud. Kui sellele teha sisse silmus ja asetada see ümber pudelikaela, käe või ükskõik mille ümber, on tulemuseks see, et see ei kuku maha. Nagu näiteks olukord, kui parajasti hoiad õllet vasakus käes, teist kätt toetad parajasti käetoele, paikneb parajasti naise põlve peal või ta paikneb veel mingis kolmandas kohas ja sa ei saa Õlle lahustumis hoidjat kuidagi eemaldada, siis puhud palli pealt ära ja jood ära ning pall ei kao kuhugi, vaid ripub ilusti pudeli küljes ja siis hüüad "KAAAASK" ja Kask tuleb ning paneb palli ilusti oma kohale tagasi.

Pildil on näha kahte Õlle lahustumis hoidjat nende loojate käes

Kui tellid kohe, saad Kase pealekauba!
Warning: õhupall ei tohi olla liiga suur, muidu ta võib ära kukkuda, kui hetkel just vaja pole!

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

em ma ei usu sellese te ei saa emakese looduse vastu mingite kummi närakadega. ja selline asi on olemas btw juba ammu. mis töötab siiski ainult veinide puhul.
ja pealgi kes see kurat joob 0,5 õllet nii et see lahtub ära. kui võõta ntx 2L siis see lahtub nii või naa ära kuna kui selle joogi lõpp on lähedal siis on su keel tuimetu ja enam maitse ei mängi rolli. so fu n00b's both u

6:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Nu jah aga ainult Sina jood 2l presidendi pilkut!

10:33 PM  

Postita kommentaar

<< Home