kolmapäev, märts 23, 2005

Marijuana & Threesome

Kuna homme lõunal sõidan ära Himosele, siis otsustasin täna Retro Groovile tlna mitte minna ja teha hoopis telekaõhtu.
Esimene saade oli pealikrjaga Rahutu Miljonäär or sth. Räägib siis sellest, kuidas mingi jõhker miljardäär, kelle oma on Virgini lennufirma lihtsalt otsib mingit pohhuit sepikut, kes asuks tema kohale firmajuhina ja viiks äri p***e? Emm kui ma oleksin jõhkralt vaeva näinud mingi firmaga, siis ei valiks ma küll mingit närakat sinna etteossa, valides selle järgi, kui hästi ta tünni sees Niagara kosest alla lendab(jah see juhtub mõne osa pärast tegelikult ka).
Nii siis vaatasin Matrioshkasi, kus Leedu piffid viiakse Kreekasse ja siis näitavad striptiisiklubis tissi&tussi. Mitte just kõige põnevam sari.
Ja nüüd kolmandana tuli Nip/Tuck. Seekordne osa oli isegi üllatavalt mõnus, kuigi meenutas Mehhikoseepi. Nimelt on jälle inimesed segaduses, kes on nende laps ja kes ei ole ja muidugi on nad veel lisaks parimad sõbrad. Aga jah Mehhikoseebist eristas seda see, et nad lahendasid tüli sellega, et tegid natuke maffi ja muretsesid prostituudi ning tegid threesome'i. Nummi lahendus. Nüüd on nad jälle parimad sõbrad.
Aga nüüd Tuvikesi vaatama.
Aga sellest mis seal juhtus ma ei räägi teile. w00t!