neljapäev, aprill 14, 2005

Failure.

Alustuseks pean tunnistama, et eilne plaan olla poole kolmeni üleval ja vaadata superjalkamängu, kukkus totaalselt läbi.
Kuna mäng polnud absoluutselt super, vaid mingi nukker palli veeretamine ja selle vaatamine ajas lausa une peale, otsustasin ma teleka kinni panna, kuna ma juba korraks jäingi minutiks magama.
Mäng lõppeski 0:0, nii et mingit põhjust üleval olla polnud eriti. Seega sain kell 1 magama ja hommik oli vääääääga raske.

Kuna eile eriti viitsimist õppida polnud, vaid mängisin pigem arvutiga, pidin ma täna koolis kõvasti Eimani tööks tuupima. Kuna see oli viimane tund, siis aega oli kõvasti ja sain enamvähem pukside abiga kõik selgeks ja töö tehtud. Olen rahul. Woo hoo.

Ahjaa üks asi veel...vabaõhuklassidepäev kukkus täiesti läbi. Esimene tund oli kohe sees, psühholoogia oli küll väljas aiamajas, aga järgmised kõik tunnid olid kõik sees, aga teised klassid pidasid veel tunde väljas. Nukker, sest super ilm oli väljas.
Aiamaja saime teha tööd, riisudes lehti ja mängida rehapalli. Mis on rehapall? Rehapalli jaoks on vaja väikest sinist koertele mõeldud palli, umbes 4 mängijat ja sama palju rehasid. Mängu eesmärk on skoorida väravaid, aga me ei viitisnud meeskondi teha ja toksisime seda palli niisama.

Ühesõnaga täitsa mõnus koolipäev oli siiski.