kolmapäev, aprill 27, 2005

Katse nr.2 - Chelsea : Liverpool.

Kaks nädalat tagasi üritasin ma vaadata Meistrite Liiga mängu, mis lõppes öösel kell pool3 ja tõotas tulla supper mäng. Mäng oli kaugel superist ja peale poolt tundi ja ühtegi väravat kobisin magama ära, sest koolipäeval on raske olla üleval poole kolmeni. Nojah põrusin läbi, aga mis seal ikka, sest täna on juba uus mäng ja nüüd tegu poolfinaaliga. Kohtuvad kaks Premer League meeskonda ja inglased juba oskavad ilusat ründavat jalkat mängida, seega pöidlad pihku, et tuleks võimas mäng, püsiksin piisavalt kaua üleval ja et hommikul ikka üles saaksin.
Mäng lõppeb täna kella kahe paiku, kuid pole hullu, sest homme pole eriti raske päev. Nimelt on mul ainult 2 või 3 tund ja seda seetõttu, et ülehomme on meil näidend ja päev varem tuleb kõvasti harjutada. Seega lähen kindlalt ainult esimesse ja viimasesse tundi, sest esimese tunni ajal keegi ei saa proovi teha ja viimane tund on meil Eimani tund, kust lihtsalt keegi ei julge ära küsida.

Aga jah kasin nüüd voodisse mängu vaatama......ahjaa tuli ka just meelde see fakt, et Hellu sünnast jäi õllet natuke üle. Jepi. Mis on veel parem, kui jalka+õlle? Ok tuli kohe meelde paar asja, mis tõesti on paremad, aga ikkagi väga mõnus õhtupoolik tulemas.