laupäev, aprill 16, 2005

Mõnus tripper.

Eilne õhtu kujunes väga sündmuste rohkeks tripiks.
Kõik algas kell 7, kui ronn ostis kilo savi ja läksime Matsi aeda savist asju voolima ja vesipiipu tegema. Ronn voolis 2piipu, ühe endale ja teise Kristjanile, kellel sünnipäev oli parajasti. Mina tegin ka ühe fallose kujuga piibu, mis nägi väga rõve välja ja Mats voolis lihtsalt tuhatoosi. Tegime siis vesipiipu ja voolisime, kui kohale ilmus Paul ja läksime siis edasi sisse vesipiipu tegema, sest Matsi õde tahtis ka natuke saada. Piibutasime natuke siis rõdul ja kuulasime Bob Marley't.
Edasi liikusime Matsi juurest liikusime paar maja edasi Liisi juurde, kus oli palju piffe, kes enamus olid juba purjus. Jõime seal natuke õllet ja tegime veel vesipiipu. Passisime seal tükk aega, kuni meid aeti majast välja, sest Liis ise läks klubisse.
Edasi liikusime Liisi juurest toomemäele, kus oli Maku ja Mikk ja tegime peale ajasime juttu ning jõime veel õllet, kuni tuli Parik ja kisas, et Politsei tuleb. Pistsime siis kõik eri suuntes jooksu, kuni lõpuks otsustasime, et õhk on puhas ja ootasime kõiki järgi.
Edasi liikusime toomemäelt Veskisse, kus oli jõhkralt palju tuttavaid nägusi ja peale natukest seal passimist, tuli jälle Parik uksest sisse ja kisas, et Politsei tuleb. Jooksime taaskord peitu. Jooksime mööda treppi üles poole, kuni järsku olime pööningul, kuskil korstna taga kottpimedas ja ootasime, kuni politsei minema tõmbab. Olime seal umbes veerand tundi ja alla tulles selgus, et politsei ei tulnud isegi sisse.
Edasi liikusime Veskist kooli juurde, kus istusime värava otsas ja tegime peale, ajasime juttu ja jõime shampust. Passisime seal tükk aega.
Edasi liikusime kooli juurest tagasi Veskisse, kus ukse peal sain kokku Mattiasega ja pakkus mulle välja, et võiks koju minna....
Edasi liikusimegi Veskist koju ära ja kobisin magama...
Oli mõnus tripp.