esmaspäev, aprill 11, 2005

Nuuskpiiritus ja vihane Jürka.

Esimeste tundide ajal meil midagi põnevat ei toimunud, kui välja arvata see, et me Janika sünnipäeva tõttu teda 36korda üles tõstsime vastu tema tahtmist, aga kui jõudis kätte neljas tund, siis oli möllu piisavalt.
Tund algas sellega, et vihane Vene tuli klassi ja pistis kisama: " mis te lärmate siin ja te olete ikka metslased küll. Teised klassid on teist kõvasti paremad ja nende tööd läksid ka kõvasti paremini." Ehk meie oleme suht sitad ja vastikud vist tema silmis. Ja kui Maruste julges veel ennast natukene õigustada, oi mis siis alles lahti läks. Jürka oli nii närvis, et ma pole teda sellisena varem näinud.
Ok poh ta rahunes maha ja sain teada, et töö läks hästi. Sain positiivse hinde...3-.
Nii peale lärmamist rääkis ta midagi segast võrranditest ja stuffist ning saatis ringlile nuuskpiirituse pudeli, mida ta ise ka nuusutas. Kõik nuusutasid nii, et kork oli peal, aga kuna ma lõhna nii et tundunud, kuid olen tihti mõeldnud, et huvitav, mis lõhnaga see värk on ja keerasin Maru soovitusel korgi maha ja tegin ühe tugeva snuffi sisse.............ja oi mis siis sai....kehast käis värin läbi, pea oli seda lõhna üleni seest poolt täis ja silmad jooksid vett. Oi kurjam see oli kange värk. Kõik said minu üle naerda ja Vene soovitas, et enam ei tasu vist korki maha võtta.
Siis tegi Vene mõned katsed selle nuuskpiiritusega ja tekitas kuidagi tossupommi sellest. Aga jah siis hakkasime tegema katset...
Kõigepealt panime mingit ainet katseklaasi põhja ja siis mina hoidsin klaasi piirituslambi kohal ja see läks juba suht kuumaks....mingid reaktsioonid ja värgid toimusid ja siiss Vene ütles, et laske tal natuke seista, enne kui lisate järgmist ainet... aga kuna me olime teistest ennem piirituslambi mitte töötamise tõttu natuke maha jäänud katsega, siis otsustasime neile järgi tõmmata ja Kairi valas mingi vedeliku sisse....ja oi mis laks siis ära käis korraks ja katseklaas läks käes suht tuliseks ja enam hoida seda ei saanud...Tuli välja, et kuna me soojendasime klaasi, ja siis valasime peale külma vedelikku, siis katseklaas purunes suure temperatuuri muudu tõttu. Kurb.

Kekas tegime jälle jalkat ja seekord oli rekord arv mängijaid platsil...11!!!! Mäng juba meenutas jalkat ja tegin ka kõvasti skoori. Woo hoo. Meie meeskond võitis, kuigi mängus lõin mööda ka ühe penalti. Nukker.
Aga jah lõpus penalty shootoutis ma ei eksinud ja lõin kindla värava. Yeah.
Hilinesime pikaks veninud jalka tõttu kirjandusse 10minutit ja Jane oli suht nukker jälle.

KÕIK! LÄBi!