esmaspäev, mai 09, 2005

Kool / English.

Täna siis kasisin oma uue soenguga esimest korda kooli ja üllatus-üllatus - mind mõnitati, nagu alati järgmisel päeval peale juuksurit. Nojah elasin üle.
Tunnid ei olnud just eriti põnevad alguses, aga kui hakkas 5tund(English) ja kuna õpetaja puudus, otsustasime mitte tundi minna, vaid hoopis Vikerkaare kohvikus passida natukene. Olime natuke seal, kui Kallel tuli hoopis hea idee minna autoga Siiriusesse ja kasisimegi sinna. Kalle autos peksis vahelduvalt mõnna trance, nummi räpp ja kaiff metal. Vaheldusrikas suhteliselt. Mina, Krissu-Pissu ja r0nn võtsime siis praed, ega mõtlenud selle peale, et järgmine tund on kehaline, kus vaja joosta 1000m jooksu. Krt. Sõime siis need praed ära, kuid kuna järgmise tunnini oli veel 40minutit, otsustasime minna hoopis raadile õhupüssist laskma. Kallel nagu tõelisel gethovennal ikka, oli autos ilusti olemas jõhker bass, playstation2 ja õhupüss.
Kuule oli aga kahjuks ainult 14 ja meie saime lasta kõik 2, aga püssiomanik 6korda. Kõik otsisid midagi, mida lasta ja leiti klaaspurke, pudeleid, värvipurke, kui ka Moby Dicki raamat. Kuna sihik oli kõver, siis esimesel voorul tabasin ainult mina raamatut ja kuul läks 200lk sisse. Passisime siis seal ja lasksime ning üks vend meist suutis isegi ennast täis kuseda. Aga jah nimesid ei nimeta.
Kui kuulid otsas, läksime kooli tagasi, aga tund juba käis ja kõigil oli jooks juba joostud ning me pidime kolmekesi jooksma...aux võitis meid ilusti ära ning kuna mul hakkas kohe pistma sain talt 40sekundiga pähe. nukker. Siis mängisime veel natuke jalkat, kuid seal saime odavalt tappa.
Viimane tund oli siis kirjandus, mis toimus väljas, kuid mõnusa ilma tõttu keegi eriti kuulata ei viitsinud...
ja lõpuks siis koju ära....

4 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

tegelt oli see Jack Londoni raamat mingi mereröövel or sth. ja su kuul jõudis 262 lk.

9:56 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

ah kurat oli vist jah.
minu viga.
kuul on rõõmsalt taskus veel alles.
muide teine kuul jõudis ainult 80 lehte purustada! millest selline vahe?

10:12 PM  
Blogger Paul said...

Kõik on aerodünaamikas, mään.

10:24 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

sama kujuga kuulidel on nii hull aerodünaamika vahe?

11:18 PM  

Postita kommentaar

<< Home