esmaspäev, mai 16, 2005

Meie klassiga ärge parem sporti koos tehke!

Eile oli siis väga ilus ilm ja ajasime poisid kokku ning läksime Tamme kooli juurde kossu mängima, kuid kuna meid tuli liiga palju kokku, aga seal saime mängida ainult ühe korvi all, siis läksime Reiniku juurde. Tegime meeskonnad ning leppisime kokku, kes keda katab...mind kattis muidugi r0nn. Peale natukest mängu, sõitis ühelt poolt r0nn sisse ja teiselt poolt Lauri. Tulemus: lendasin õlg ees vastu asfaldit nii, et katki läks õlg kahest kohast, küünarnukk, labakäsi, pöial ja natuke selga. Ühesõnaga sut valus sain ja kui ma mõne minuti pärast r0nni ka maha niitsin, siis meil ei lastud enam üksteist võtta ja edasi läks mäng ilma eriliste kukkumisteta, kui välja arvata see kord, kui ma kukkusin okaspõõsasse ja okas kätta läks.

Aga täna tegime kehalises sisejalgpalli. Olime suht pikalt juba mänginud, kui Madis sai kuidagi väravavaht Pissuga üks ühele ning tõstis palli peaga temast üle, aga Pissu niisama lihtsalt teda läbi ei lasknud ja andis talle tutsus põlvega kõhtu ja peaga näkku("kogematta" muidugi). Madis oigas tükk aega maas, sest hing oli kinni.
Saime siis natuke edasi mängida, kuid jälle olid 3venda põrandal pikali ja vingusid aiaiai. Tuli jälle mäng peatada. Nimelt hüppasid nad kõik õhku, et palli saada, aga aux hüppas jalg ees, terve-konx õlg ees ja rax keha ees....kokkupõrge oli võimas ja neid lendas igas suunas...

Aga jah ei tasu eriti üksteist vigaseks peksta harjutamisel, sest reedel tuleb meil ju jalkamäng c-klassiga ja vaja jõudu säästa, et neid ka ikka jõuaks peksta. hehe.