kolmapäev, mai 11, 2005

See oli mu uue putsa kork...

Koolis siis täna midagi põnevat ei toimunud (JÄLLE), kui muidugi see välja arvata, et Piirimäe, kes vihkab mind, nojah mina vihkan teda ka, keeras mulle TK ühe. Kohe hea oli vaadata, et Piirimäe päev läks jälle korda, sest sai ikka natuke sitta ka keerata. Aitäh.
Aga peale kooli....tegime jalkat! Kolmapäev on meil juba selline päev, kus me teeme tavaliselt peale kooli paar tundi mängu. Algul oli meid liiga vähe ja seetõttu mängisime sellist mängu, et väravasse tohib lüüa ainult otse õhust, kellegi söödust. Vastu olid meile aga proffid ja saime odavalt tappa. Varsti aga tuli meid piisavalt palju kohale ja saime mängu ka lõpuks teha. Meie meeskond võitis mõnusalt, aga keset mängu murdusid mul lihtsalt ühel putsal 2korki alt ära...Ega siis midagi, võtsin Remmelgalt eeskuju(teipis mäel oma püksid kinni, kui nendesse suur auk rebenes) ja läksin kantseleisse ja küsisin kleeplinti. Sain kohe kaks rulli ja kleepisin korgid alla tagasi, et vähemalt selle päeva lõpuni mängida, aga jah vahepeal juhtus lihtsalt, et korgid kukkusid alt ära keset mängu..polnud hullu, korjasin üles ja panin uuesti alla. Nüüd on igastahes tunne, et putsad, mis teenisid mind tublid poolteist aastat, on nüüd surnud. No vähemalt üks neist, sest nii mängida ei saa...pilt ka teile putsast:

Mingi aeg tulid aga tüdrukud platsile ja ütlesid, et nüüd hakkab nende trenn. Tegime veel natuke mängu ja trikitasime palliga ja siis otsustasime, et teeme veel ühe mängu ühte puudet, et oleks mõnus koju minna ikka, teades, et oled kellegile mõnusa laksu vastu kannikaid ära pannud. Aga kuna meid oli 11, siis ei tahtnud kohe keegi väravasse minna, kartes, et kõik löövad talle, eriti arvestades seda, et meie seas oli ka 100% löögitabavusega Tauri....Mäng venis väääääga pikaks ja kõik karjusid EI!, kui pidid väravasse minema ja JEEEEE!, kui said välja. Nalja sai palju ja lõpuks sai persekaid Lennart. Mina ei saanud pihta. Krt. Aga jah nagu arvata oligi, sai ta vähemalt Taurilt mõnna laksu ära ja veel mõned pommid.
Oli mõnus. Järgmine kolmapäev jälle, kui putsad endale leian.