pühapäev, mai 01, 2005

Volberdamine.

Seega eilne sõnum oli suht unise ja vihasena kirjutatud, kuna kell oli liiga palju ja pidin värke koristama ja jälle oli midagi puru.. Aga nüüd siis sellest, mis siin toimus ka.
Kuna mul vanemaid kodus polnud, otsustasin sõbrad siia kutsuda, aga kuna igal peol on viimasel ajal õlle joomine, siis otsustasime, et võiks midagi huvitavat teha..nimelt kokteile. Uurisime mingilt netilehelt "100 parimat kokteili" ning valisime sealt osad välja, aga kui feenoksisse läksime, siis selgus, et selliseid jooke seal polegi, või on jõhkra hinnaga. Otsustasime siis, et keerame ise midagi kokku ja ostame vanu häid jooke. Enamus ostsid siis ikkagi õllet ja mõned võtsid ka muid jooke, nagu Liivimaa palsam ja Vana Tallinna kooreliköör. Passisime siis minu juures ja proovisime vesipiipu tööle saada, kuid suutsime ainult peaaegu terassi põlema panna, sest Matspoiss oli hooletu. Ok annan andeks. Vesipiip oli nässus ja seda me eile ei saanudki. Nukker.
Ajasime siis juttu, jõime, osad tantsisid jne mis ikka pidudel tehakse ja oli väga mõnus...
Mingil hetkel hakkasime siis Tambetiga oma kokteili tegema.. täitsa mõnus oli muide! Retsept:

Võtta tavaline klaas, sinna lisada
- 1 osa liivimaa palsamit,
- 3 osa Vana Tallina koorelikööri
- 1 osa UM'i (slovakkia rum)
- 6 osa õunamahla
Segada noaga ning lisada jää. Kaunistuseks mahakukkunud, kuid üles korjatud kurgiviil.
Maisteb mõnusalt, aga ärge seista sellel laske, muidu välimus läheb käest ära....

Nii siis jätkus pidu edasi ning inimesi tuli juurde...lõpuks oli kell 4ringis ja enamus inimesi läks ära, kuid 6tk jäid veel siia ning mina asusin koristama. Pesin nõusid pool tundi, kuna kellegil tuli hea idee kiirnuudeleid teha ja siis tegid neid kõik. Mõnus.
Need kes veel jäid, jõid veel kella poole kuueni ja siis kasisid ka koju ära.
Jäin peoga rahule, kui tool välja arvata.
Ahjaa isa leidis hommikul paar viinapudeli korki ja õllekorke, aga süü sai ajada Kalevi kaela, sest tema ju meil täisealine. hehe.