neljapäev, juuni 30, 2005

Avastus.

Inglased on idioodikud.

Reisil olles jõudsime järeldusele, et inglased lihtsalt on idioodikud. Neil oli lihtsalt asjad, millel pole loogikat, kasutust või lihtsalt mõttetult ehitatud.

Nagu näiteks miks on vaja kraanikaussi kahte kraani??? Üht tulise ja teist jääkülma veega? Et sellel, kes parajasti käsi tahab pesta, juhe kokku ajada?

Või siis miks peab neil olema tagurpidi liiklus??? like wtd? Pool meie gruppi elas üle peaaegu auto alla jäämise, kuna ikka alguses vaatad vasakule ja siis paremale poole juba üle minnes.

Või siis miks pärast inglise naised niiiii palju söövad?? üle 50% olid ülekaalus Londonis. Väga vähe silmailu.

Või siis miks kuramuse pärast peab enne asja stepslisse panemist, juhtme veel adapterisse toppima?? Ma ei saanud reisi jooksul kordagi mobiili ega muid asju laadida, kuna adapter puudus.

Või tuua hoopis näiteks see lugu, kui me ajasime juttu Šoti rahvusriietes umbes 50aastase rõõmsa šotlasega ja ta naeris seda, et isegi meie räägime temast paremat inglise keelt, kui järsku hüppas kuskilt välja mingi inglane, kes hakkas kisama, et hoopis tema oskab kõige paremini inglise keelt ja meie oleme jobud ning tema on inglise filoloog. Nagu who the fuck gives a shit about you???
Šotlane naeris lihtsalt selle peale ja ütles: "Deem angry little man".

Jne, etc.

Igastahes nüüd ma saan aru, miks nad šotlastele ei meeldi ning miks iga šoti giid viskas nende üle nalja ja süüdistas neid enda riigi hädades.

3 Comments:

Blogger Mats said...

kirjuta kirjuta veel, ma olin pooled asjad neist ära unustanud juba

6:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Naiste ilu osas - kui meil oleks Londonis rohkem vaba aega olnud ringi liikuda (paar päeva), oleks sa teistmoodi arvama hakanud. Seal on väga palju väga ilusaid naisi - väga. Inglaste osas üldiselt aga küll, keskmine traditsioonilise ilu protsent jääb alla 50.

6:43 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

kirjutan kirjutan. ära muretse.
lihtsalt võtab aega natuke ja mul ka juba osad asjad meelest ära seega meelde võite te mulle ka tuletada asju.

8:26 PM  

Postita kommentaar

<< Home