laupäev, juuni 18, 2005

Chill-grill-narx @ Mast.

Eile õhtul mastil kedagi kodus polnud seega võtsime vorste, vesipiibu, õlled ja narxi ning kasisime sinna. Ehitasime endale mingist Kalevipoja piltidega plekist välja laua ning sättisime mängu peale. Chillisime, sõime, jõime ning nautisime ilma ja mäng venis väääga pikale. Mingil hetkel enam lihtsalt täringuid näha polnud ja kiskus külmaks ka ära. Vaatasin Paula poole- oli endale teki, mille peal ta ennem lamas peale tõmmanud ja virises, et on külm.
Igastahes väga mõnus ja riläks oli ning sealt läksin mulletimehega koos keskööl Ümera tagusesse parki, kus oli veel igasugu tuttavaid sepikuid. Ajasime juttu ja sain teada, et kui tahad träänsi nautida, siis pead lihtsalt iga erineva meloodia sõnumist aru saama. w00t! Niiet trääns pole midagi nii hull, lapsed!
Kella ühe paiku jõudsin koju, kuna järgmine päev oli tööd vaja jälle teha. Ärkasingi siis täna vastiku äratuskella peale kell 8 juba üles ja kohe meenus kool, kuid õnneks ei pidanud kooli minema vaid tööle. AJee.
Täna oli suht mõttetu tööpäev. Ronisin 2tundi põõsaste all ja suht kõik. Põnev.
Töö tehtud väntasin ruttu koju ja peale pesemist edasi mhg 9klassi lõpetamisele. Suht mõnus oli ja tuli eelmine aasta meelde. Sepikutel hullult vedas ilmaga, sest kogu aja paistis päike ja oli mõnusalt soe. Njah edu siis edaspidi üheksandikud!
Täna aga maale ära. vastik.