esmaspäev, juuni 06, 2005

chill @ payl & katjuuša

Njah kuna ma pole paar päeva tiheda pidutsemise pärast arvutisse pääsenud, siis panen nüüd viimase päeva tegemised kirja...alustades üleeilsest õhtust paula ja katjuuša juures.

Tegu oli siis nagu esimese õhtuga peale kooli lõppu, ehk oli vaja tähistada. Õhtu poole siis paula kutsuski meid enda juurde ning läksime mõndadega kohe õllede järgi. Mulle, kui 19aastasele Siimule, müüdi siis ilusti Feenoksist ning ostsin siis kõigile. Paula juures tellisime endale kohe kõik pitsad ning mast pani üles r0nni vesipiibu ning siis hakkas minu ja masti battle linnade põletamises ja samal ajal ka vesipiibu battle. Mina võitsin mõlemad. Ajee. Kõik siis chillisid, ajasid juttu, õgisid mõnusaid pitsasid, mängisid kaarte ning jõid õllet. Oli mõnus. Enamus aga millegi pärast läksid ära kell 12 juba kuigi tegu oli nagu kooli lõpuga, ehk järgmine päev kooli polnud. Like wtd. Ok poh me olime veel seal mõndadega suht kaua, kuni paulal tuli uni peale ning saatis meid koju ära.
Sõitsin siis rattaga kodu poole, kui järsku nägin keset öist Näituse tänavat jooksmas blondi poissi, kellel oli käes siidri purk ja käsi sellega ette sirutatud, nagu oleks tegu teatepulgaga. Tambet!! Kui tõonäoline on, et öösel kell pool3 jookseb sulle Tartus tühjal tänaval vastu hea sõber? Njah sain siis teada, et purjus Tambet liigub katjuuša poole ning kutsus mind ka ning kuna oli ikkagi kooli viimane päev, siis ei tahtnud veel koju ära minna...Nii sattusin siis katjuuša juurde, kus juba oli igasugu sepikuid ja tuli ka juurde näiteks parmott. Passisime siis seal ning naersime täiesti täis Rokki üle.
Nalja sai kuni oli aeg koju minna, aga ta keeldus taksisti peale minemast ning pidime ta ise koju viima jala. Tee peal siis viskas Rokk igal võimalikul võimalusel kedagi põõsasse või kukkus ise pikali. Siis tuli muidugi tal järsku isu lõvi sarnast koera rünnata ja me pidime teda pool tundi takistama ja kinni hoidma, et Rokkil ikka käed alles jääksid, ega laseks neid lõvil otsast ära hammustada. Koju läksime siis oma poolteist tundi ning lõpus tüütas suht ära.
Igastahes väga mõnus ja sündmuste rohke õhtu oli.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

mina nägin kell 3 öösel. J, giggs ja kulli jooksmas.
seega suht tõonäoline.

4:19 PM  

Postita kommentaar

<< Home