kolmapäev, juuni 22, 2005

Jalka / külm on.

Hommik- pood ja pakkimine...ostsin uued jalanõud, kuna vanadel Entistel hakkasid tallad ära kukkuma. Nukker. Siis ostsin veel kõvasti süüa reisule ja viinuškat ka.

Lõuna- chill kodus...midagi põnevat ei toimunud.

Õhtu- jalka...käisime siis sõpradega õhtul Hiie kooli juures taas jalkat mängimas. Kuigi meid oli platsil üks vähem, omasime vastased ikkagi 9:2 ära, suurelt tänud minu kuuele väravale ja muidugi ka teiste headele söötudele.
Igastahes peale mängu läksin mina Taani Mathiasega autoga koju ning rattaga Siim pidi võtmega kohe peale meid tulema. Ootasime siis 20minutit tulemuseta. Mõtlesin, et mida fakki nagu ja läksin naabri-Kübara juurde vabandades helistama. Keegi ei võtnud vastu telefoni, aga peale 5minutit võttis lõpuks Viru vastu ja lubas Siimu kätte saada. Läksin siis koju tagasi ja ootasime uuesti 15 minutit. Ajee...kedagi ei tulnud..uuesti Kübara juurde ja sain ise venna kätte.. olid tee peal. Ajee. Ootasime veel 10 minutit ja nad jõudsid kohale. Btw Eesti suveöö on lühikeste riietega suht külm! Peale 50minutit passimist läksin ruttu sooja dušši alla ja helistasin ka kohe teistele Sepikutele, et kus nad on...Biomeedikumi juures olid. Läksin sinna, jõin ühe õlle, ajasime juttu mõne aja ja kasisime kodudesse ära.

Mõnna päev enne UK trippi!