kolmapäev, juuni 15, 2005

Narx ja sport.

Tänane hommik siis algas juba kell 10. Krt ma polegi vist see suvi ennast niiii vara veel üles pidanud ajama. oeh ajasin end üles ja kasisin kooli juurde jalkat mängima, kus meil oli vähemalt 14inimesega mäng kokku lepitud, aga vot sulle nalja meid oli ainult 7 ja tuli hakkata inimesi läbi helistama...
Selgus, et kõigil, kes ei olnud kohal, oli eelmisest õhtust pohmakas. Halvasti. Lasime osadel ikka kohale tulla ja Kolk ajas veel mõned oma sõbrad kokku ja lõpuks oli meid mõnusalt 12 ja mäng sai alata. Platsi peal olid eriti mõnusad mehed pohmaka kuttid,nagu näiteks roosade silmadega vedeliku puuduses vaevlev rokk. Aga jah virisemist ei olnud ja mängisime oma paar tundi...
Sõitsime siis koju ära ja koju tulles leidsin sealt pohmellis Taanlase, äge. Rääkis mulle oma eelmise õhtu loo ära ja siis kutsusin osad sõbrad enda poole mängu, peale, grilli ja vesipiipu tegema. Alustasime siis grillist ja sõime natuke vorste ja vahepeal saatsin Taanlase 5minuti tee kaugusel asuvasse Ümera poodi. Kui kõik kohale jõudsid, tegime siis vesikat ja natuke ka peale ja väga chill oli olla..mäng algas. Täna aga mäng läks halvasti ja mu 3mänguline winning spree lõppes n00b Laurile, kes polnud seda mängu kunagi mänginud. Häbi! Algaja õnn? Ei, lihtsalt kõike, mida ta teeb , teeb ta alati kuramuse vastikult hästi. Vihale ajab. Aga jah üks mure oli mängu ajal ka see, et umbes 5minutit võtvalt teelt polnud Taani Mathias 2tunniga tagasi saabunud ja suht murelikuks kiskus ära. Kui Mathias tagasi tuli seletas ta rõõmsalt, et otsis lihtsalt endale juuksurit ja muide leidis ka! Ajee.
Igastahes kui mäng tehtud ja vesika süsi otsas, olime me natuke kodus ja peale seda mängisime natuke ka kossu. Sain Mathiaselt mõnusa kulbi. Halvasti. Mäng mängitud, läksime veel temaga ja vanematega Püssikasse sööma, et näidata talle Maailma kõige kõrgema laega pubi. Talle meeldis ja toit oli ka pandav.
Oli mõnus päev ja homme vaja juba kell9 üles saada, et tööle minna ja Mathias juuksurisse saata. Ja mina passin siin kuramuse arvutis!