esmaspäev, juuni 06, 2005

Tasuta alko 24h.

Seega jõudsin siis üleeile koju kell 5 umbes ning hommikul kell 9 läksin kohe kossu mängima. Unine mäng oli suht. Peale seda läksin kohe edasi sööma 16kannu ning tegin ka piljardit teiste sepikutega. Kaotasin. Siis aga järsku helistas Pissu ning ütles, et tal oleks vaja Eesti jalgpalli koondise särki õhtuks, kuna läheb mängule ning kutsus mind ka kaasa. Algul ei viitsinud mängule minna ning mõtlesin, et annan talle lihtsalt pluusi, aga kui ta tõmbas selle sinise pluusi selga, pani pähe sini-must-valge mütsi ning kaela tõmbas Eesti salli, siis ma lihtsalt ei suutnud vastu panna ning nõustusin kaasa minema ja ma ei kahetse seda üldse. Seljas olid siis mul Eesti koondise pluus ning sall, peas Eesti värvides müts ning ümber keha võimas Eesti lipp. Nägin välja nagu õige fänn ikka. Mõnus.
Siis aga oli võimalus, et me ei jõuagi Tln üldse, kuna aega oli 20minutit ning oli vaja igasugu asju veel teha. Panime siis ruttu Pissu poole ning tema panin ennast Eesti värvidesse ning võtsime peale sini-must-valge Lemberi ning panime ruttu bussijaama minema. Jõudsime kohale minut enne bussi väljumist. Vedas. Bussis siis arutasime Eesti koondise mänge ning jõudsime järeldusele, et Pissu polnudki kunagi Eestit kohapeal võitmas näinud ning mina ja Lember ainult oleme sellist asja korra näinud ja teadsime, et täna on võitu vaja.
Magasime siis enamuse reisi ning jõudsime vihmasesse Tlna. Täiesti rõve jalka ilm...pilves, tuuline ning vihmasadu. Kui veel lisada ka see fakt, et Tlna tänavate remondi tõttu trammid ei liikunud ja Lillekülla oli 40minuti tee, me eriti rahul polnud. Kuid peale 20minutilist kõndimist vihmas ning juba totaalselt märg olles, oli juba suht pohhui ning tegime ühe õlle ja tuju oli juba suht hea.
Staadioni juures saime veel kokku Lemberi ja Pissu sõbrannaga ning läksime staadionile sisse, kus juba kõlas VÕITLE EESTI VÕITLE! ning tuju oli veel parem, kuna meil olid VIP ruumide piletid ja meie ruumis oli ka külmkapp tasuta jookidega nagu limpa, aura vesi, siider ja muidugi tasuta ÕLLE! Algul võtsime ühe ja jõime seda esimesel poolajal. Vaatasime siis mängu ja Eesti mängis täitsa hästi ning esimesel poolajal löödi ka värav ning poolajaks juhtisime 1:0. Siis läksime looži tasuta sööki võtma ning muidugi külastasime ka head sõpra külmkappi. Ajasime Pissuga taskud täis ja mõlemad saime 3 õllet. Tuju oli muutumas aina paremaks, kui välja arvata see, et läbimärjad riided ja õhtune külm ilm panid keha külmetama. Järeldus: tuleb veel rohkem kisada ja tantsida ning seda me ka tegime. 2:0! Lahe asi oli ka mängu jooksul see, kui kohtunik ajas kogematta sassi mängijad, kellel kollane kaart on ning ühele Lichtensteini mängijale esimest kollast andes arvas ta, et tal on juba üks all ning andis kohe järgi punase. Nalja sai ning me käisime vahepeal külmkappi kallal ning mäng lõppeski 2:0.
Nüüd oli ainuke küsimus see, et kuidas tagasi saada. Kuna Lemberi jutu järgi läksid bussid iga 15minuti tagant me eriti ei kiirustanud ning jäime poole9 bussist maha, kuid üllatus-üllatus, Lember eksis. Järgmine buss tuli hoopis 45minuti pärast ning pidime istuma seal siis tükk aega veel. Aga polnud hullu võtsime hamburgerid ning avasime uued õlled. Tuju oli jälle hea. Tagasisõidust tund aega me siis Pissuga laulsime, et häirida teisi reisijaid. Jõime veel õllet ning oli väga mõnus.
Tartusse jõudes pidime aga mõtlema seda, kuidas Kalle sünnale saada öösel kell 12, aga Pissu ajas asja ruttu ära ning võtsime kodust kingituse ja kuivad riided ning panime Nõuni suunas ajama.
Kalle sünna oli hull nagu iga aasta on olnud ja jälle oli tasuta alko...ning nagu arvata oli, kasutasid seda kõik ära ja olid täis. Korjasin ka siis käed tasuta alkot täis ning hakkasime pidutsema. Pidu oli ikka väga hull ja tegime igasugu haigeid asju nagu lammaste taga ajamine, linttraktori käivitamise üritus, jänese püüdmine, saunas pidutsemine, näkki jõkke ja igasugu asju veel, mida ma parem siia ei kirjuta. Igastahes olin ma õhtul ikka väga sassis ning seda olid ka kõik teised ja magama sain kella 7paiku ning äratus oli 9. Ehk kahe päeva jooksul sain magada 6tundi. Hommikul sai veel kuulda igasugu tegusid, mida olin teinud ning sõime Kalle sünna traditsioonilist hommikusööki--> vastikuid sardelle, kuna muud pole hommikuti kunagi alles. Käisime siis veel saunas ja karglesime jõkke ning majaomanik ründas mind veel, kuna ma sõitsin rahulikult ühe väikse mängu traktoriga ringi.Tagasi läksime siis Kati papsiga, kes rääkis meile, kui halvasti me haiseme ja palus, et enne oksendamist ikka peatust paluksime. lol.
Igastahes tegu oli viimase aja parim peoga ja mina jäin väga rahule.
Tänase päeva ma aga magasin täiesti maha ja nüüd pole enam und alles...njah.

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Mina sain 4 õlllet n00bs0r ! Üks tagataskusse , kaks jope taskutesse ja üks kätte!

9:14 AM  
Blogger Crazy Frog. said...

Njaa...vb.
Igastahes unustasin lisada postitusse, et me pääsesime ka telekasse kolmekesi umbes kümneks sekundiks. AJEE, me oleme kuulsad.

11:22 AM  
Anonymous Anonüümne said...

10 sekunidt lol.
pigem 2 seki. :D

4:17 PM  

Postita kommentaar

<< Home