neljapäev, juuni 30, 2005

Tripp to UK. päev 1.

Kolmapäeval 22juunil algas meie kooli kümnendike tripp Inglismaale. Hommikul kell 11 korjas Potsataja mind autoga peale ja läksime koos Mac'i juurde, sest seal oli kell 12 väljasõit.
Kell 12 hakkasime liikuma, ajasime kogu tee juttu ja suht mõnus oli.
Pool kolm jõudsime lennujaama ja läksime kohe check-in'i ja sealt läbi metalli detektori. Enne detektorit võtsin välja taskust mobiili ja rahakoti ning mõtlesin, et vööd ei viitsi ära võtta. Läksin siis läbi ja nagu arvata oli käis tuut-tuut-tuut. Turvamees tuli kohe minu juurde ja hakkas väiksema masinaga metalli minu küljest otsima..vöö ta leidis üles, nagu arvata oligi, aga kui ka tasku piiksus ja ma sealt tühja suure padrunikesta leidsin, vot siis läks küll junn jahedaks. Tühi padrunikest oli taskusse sattunud Parmotti käest umbes kuu aega tagasi, kuskil pargis chillides. Mõtlesin, et krt ja turva sõimas mind natuke ja konfiskeeris selle ära ning lasi mind läbi. huh vedas. Kui sealt olin läbi kõndinud, siis kuulsin lennujaama kõlaritest seda, et Rutz Mariat(r0nn) oodatakse infopunkti. Hakkasin kohe naerma, sest teadsin, et ta kottis on 5liitrit viinuškat. Peale väikest sebimist lahendati küsimus ära ja joogid jäid alles. Reisi algus oli palju tõotav. Edasi passisime lennujaamas paari tundi, ootasime lendu ja mängisime Villu footbagi.

Lend oli suhteliselt mõnus, kui välja arvata see, et eine, mille eest ma maksin 75kr, sai täpselt enne mind otsa, kuna ma istusin suhteliselt viimaste seas ja neil said lihtsalt võileivad otsa. Tänks nagu! Kuid peale väikest vingumist sain ma selle asemel hoopis paki Pringleseid ja šokolaadi.
Londonisse jõudes saime teada, et seal on 30kraadi sooja. Mõtlesime ajee ja ronisime oma ilma konditsioneerita bussi, millel puudusid ka katuseluugid. Peale tundi aega sõitu kõikidel sõna otseses mõttes higi voolas. Pluus ja püksid olid osaliselt läbi märjad ja mingil hetkel võtsime jahutuseks alukate väele. Pikkade riietega oleksime lihtsalt otsad andnud.
Hotelli tuba nägi suht närune välja, kuid seal oli vähemalt meie toal ka vets ja dušš, mida järgmistes kohtades tuli jagada. Aga Londoni ilm oli siiski nii palav, et toas ei saanud olla, viinuška oli läinud ära soojaks ja akna avades läks hoopis tuba veel palavamaks. Öörahu hotellis pidi olema kell 23.00 ja mõtlesime, et enne seda võiks käia väiksel trippil Londoni linnaosasse SOHO'sse. Asusime siis teele ja peale tundi aega lonkimist, saime teada, et see on veel poole tunni kaugusel ja tekkis idee, et võiks võtta kõndimisele kaasa Mac'ist natukene toitu, kuna ilge nälg oli peal. Ostsime siis eined ning pistsime seal samas põske. Kõhud täis ja keegi ei viitsinud enam SOHO'sse kõndida, vaid keerasime otsa ümber ja läksime tagasi. Muidugi avastasime, et kaks Mac'i olid meile ka 10minuti tee kaugusel hotellist. Tagasiteel kaotas Morten veel ära oma mobiili, kuid tagasi liikudes leidsime selle üles ning liikusime tagasi tubadesse. Öösel öörahu ajal aga läksime uuesti välja, kuid midagi erilist me korda ei saatnud ning lõpuks tagasi minnes läksime tagasi oma tulikuumadesse tubadesse ning varsti jäime magama...
End of day 1.


Arvatavasti jätsin veel mõningaid lahedaid juhtumeid siit välja, kuid see juhtus nädal tagasi ja kõik pole enam meeles.