neljapäev, juuni 30, 2005

Tripp to UK. päev 2.

Teisel päeval ärkasime suhteliselt uniselt, kuna saime kõigest 5tundi magada, kuid polnud hullu.
Päev algas sellega, et kõndisime läbi kuulsa Hyde Parki linna suunas, et näha kõiki Londoni vaatamisväärsusi. Aga jah väga s*talt organiseeritud linnaekskursioon oli, sest Big Beni nägime eriti kaugelt, kuhugi hoonetesse eriti sisse ei pääsenud, vaid pidime kaugelt aia tagant uurima, Tower Bridge'i ei näinud ma üldse kogu reisi jooksul ja samuti ei näinud ma ka neid suurte karvamütsidega punases kostüümis valvureid, kellel on keelatud liikuda. Aga jah väga ilus linn siiski ja mõnusalt vana aegne stiil on segatud viimase aja stiilidega. Aga jah naised on ikka Londonis suht koledad.

ben.

täpselt r0nn.
Peale paari kolme tundi kõndimist linnas, saabus meie kaua oodatud vaba aeg ning Rutz Maria soovitusel läksime Camdenisse, ehk siis suhteliselt Londoni getosse. Sõitsime sinna Tubega. Välja astudes Undergroundist, märkasime ukse kõrval letti Inglismaal legaalsete Magic Mushroomidega ja mõni vend sattus hetke pealt vaimustusse...liikusime ostmata edasi. Kümndendik inimesi seal olid jõhkrate soengutega punkarid, vahel sattus vastu ka punaste silmadega niggasi, kes ütlesid rõõmsalt: "Want some dope?".

Camdeni piibupood.
Kõik poed olid paksult täis hašišišiši piipe ja vesikaid. Ütleme nii, et piipe oli seal linnaosas umbes nii palju, et iga eestlane saaks ühe endale ette panna...ilm oli kogu seal oleku aja super ja sõime väljas odavat immigrantide tehtud hiina toite. Ostsimegi sealt linnaosast lõpuks igasugu mõnusaid asju, nagu Magic Mushroome, piipe jne. Super mõnus linnaosa on see. Kui olete vaatamisväärsustest tüdinenud ja tahate midagi chilli näha siis kasige kindlalt sinna. Camdenis olime ligikaudu 3tundi ja siis liikusime tagasi kohta, kus gruppiga pidime kokku saama...jalad kõndimisest väsinud, toppisime need külma purskaevu ning nautisime külma õllet Leicester Squarel.
Edasi liikusime gruppiga Shakespeare teatrisse- Globe'i. Etenduse pealkiri oli "The Tempest" ja kuna nad tegelased rääkisid suht segaselt ja vanas ingliskeeles kohati ning meil polnud õrna aimugi, mis tegevus toimus, siis see eriti põnev just polnud. Etenduse tipphetk minu jaoks oli vast see, kui üks tegelane kõikus köiega suure hooga ning lahti lastes kukkus kogematta lavalt alla, seljaga kivi põrandale meetri kõrguselt. Sai kutti üle kõvasti naerda, kuid eriti haiget ta ei saanud, sest näitles edasi. Enne lõppu lasime etenduselt jalga, sest me olime Londoni kammimisest väsinud, etenduse tegevusest aru ei saanud ja istuda polnud ka meil lubatud, kuna meil olid seisu kohad. Tõmbasime sealt siis minema ja läksime hoopis parki istuma ja ilma nautima.
Peale Globe'i läksime Tubega tagasi oma hotelli, kus tsillisime tükk aega ning otsustasime seal, et täna tuleb kindlasti minna SOHO'sse, kuid taaskord poolel teel otsustasime väsinult ümber ja läksime hoopis Hyde Parki mõnulema. Tegime seal peale ja hakkasime pargis ringi möllama. Mingil hetkel jäin ma Rutz Maria ja Mastiga kolmekesi ning läksime pargipingile istuma, kuid varsti ma heitsin sealt murule pikali. Ajasime juttu ning järsku ma ärkasin poole tunni pärast üles, tegin kiire järelduse, et olin magama jäänud. Ajasin ennast murult püsti ja märkasin, et ka mu sõbrad magasid. Mõtlesin, et ah poh, panen kella endale poole tunni pärast helisema ja magan natuke edasi. Mingil hetkel aga raputas mind Mast üles ja küsis kus Rutz Maria on. Mul polnud õrna aimugi ja saime kokku hoopis Pissu ja teistega ning läksime ilma Rutz Mariata koju, mõeldes, et küll ta välja ilmub...
End of day 2.