pühapäev, juuli 10, 2005

Õigete meeste jook noh!

Eile suutsin ilusti hommiku maha magada ning ärkasin äratamise peale kell üks...
Söödud, pestud, kustud, kasisin välja, sain kätte pintsli ning hakkasin terassi värvima. Tegin seda isaga tükk aega ja mõtlesime, et võiks vahelduseks 16kannus söömas käija ning peale seda oli igasugune värvimise viitsimine kadunud ning pikutasin ja olin arvutis parem, kuid lõpuks peale kahte tundi värvisime veel natuke, kuid ikka ei viitsinud ära teha ja jäi poolikuks..poh, kunagi teeb ära.
Peale värvimist läksime vaatama Eesti-Soome tantsupidu, kus esines minu mamps ka. Sõime seal jõhkra raha eest paari kartult ja pisikest liha ning sain kokku Mastiga ning vaatasime tantsu..ikka jõhkralt Somme oli. Nagu rohkem kui eestlasi. WTD, m8? Tantsupidu kestis ligi kaks tundi ja südaööl hakkas kuramuse külm juba. Vaatasime ilusti lõpuni ära ja muide mulle suht meeldis. Eriti lahe oli vaadata, kuidas Soome vanurid, ligi 80-aastased tantsu lõid..
Koju sain suht hilja ja Korjus kutsus enda poole ja läksingi ning kaasa võtsin oma kingi TURBO DIISLI!, ehk siis õigete meeste joogi, mille sain sünnipäeva kingiks Pissult, Mastilt ja Paulalt. Ikka väga sitt jook, kui ta on natuke soojas seisnud. Kuna varem olin ära joonud liitri, siis oli sama palju veel järgi ning surusin pool sellest kuidagi sisse, kuna mehed ju ei nuta!, kuid peale seda oli liiga vastik maitse suus ja lõpetasin. Ei suutnud lihtsalt ning hiljem läks pool liitrit ilusti prügikasti....
Korjuse juures passisime nagu ikka, juttu ajades, Lauri mängu tehes jne.
Koju kasisime kolme paiku ja kohe ka magama ära peale väikest arvutis olekut.