teisipäev, juuli 12, 2005

Käime katuseid mööda..

Ujumas saime teada, et Parmottil pole kedagi kodus ning läksime õhtul õlledega tema juurde...
Muidugi elas ta korteris kõige kõrgemal korrusel ja tuli ratas seljas sinna ronida. Teised sepikud olid juba katusel ning ronisime Tampsiga sinna. Nagu eriti kõrge maja katusel on kaiff olla...mõnus vaade! Istusime, ajasime juttu ning libistasime õllet ning liikusime mingi aeg sisse ära. Vaatasin Parmotti korteri üle, kuna ma polnud seal veel käinud varem ja hakkasime vaatama Kalapoeg Nemot, nagu hullult mõnus multikas ja naerda sai jõhkralt. Parimad sepikud on pilves kilpkonnad. Vaadake!
Film vaadatud kasisime uuesti katusele ning jõime seal oma viimased õlled ära ja ajasime veel mõnda aega juttu. Külm hakkas ja kasisime uuesti tuppa. Mängisime footbagi ja tegime igasugu asju ning lõpuks hakkasid osad kodu poole liikuma, kuid kuna kell oli veel suht vähe, siis läksime hoopis Rokk ja Mathiasega veel õlle järgi mööda mingit kahtlast ammu suletud raudteed, mis Rokki sõnul oli shortcut...käisin seal paar korda pikali, kuna nii pime oli ja tee igasugu asju täis. Polnud hullu, kuna ma sain oma õllekese kätte ning läksime istusime Biomedikumi juurde maha ja passisime seal tükk aega.
Koju jõudes oli kell ligi kolm ja tegin veel endale süüa ning passisin tsipa arvutis ja siis võttis uni võimust ning kasisin voodisse ära, kus jäin kohe magama, et järgmine päev selge peaga tööd teha.

Krt tegelt oli väga mõnus, aga ma võtsin kõik nii lühidalt kokku. Hmmm, Peaks hakkama kirjutama täpsemalt....