laupäev, juuli 16, 2005

LOTR maraton..

Eile leppisime Masti ja Paulaga kokku, et täna teeme midagi jõhkardit..vaatame kõik LOTRi expansioni filmid läbi. Hiljem sain veel kokku ka Lauriga kossu mängides ja tal tekkis sama soov..
Seega täna hommikul kasisin tööle, kuid kuna tööandja unustas masinate akud laadima panna, siis ma eriti tööd teha ei saanudki ja kogu töö kolm tundi mõtlesin LOTRi peale. Kella ühe paiku lõpetasin ja võtsin ruttu ühendust sepikutega ning nad lubasid minna filmi ja snäkki järele.
Lauri jõudis siia kell kolm juba ja teised kolmveerand neli ja maraton algas, peale jookide kallamist ja pop corni tegemist, et oleks õige kino tunne.
Ligi kaks tundi vaadatud- tegime väikse pausi ja tegime pop corne juurde ning ajasime väljas juttu.
Kolm ja pool tundi- väljas paistab päike. Esimene osa vaadatud ja vanemad tegid natuke süüa ning sain pelmeenidest kõhu täis...laksisime uued pop cornid peale ja joogid klaasidesse ning kuna emale toodi jõhkralt maasikaid, mida tuli ära süüa, siis täitsime ka kaussi pidevalt nendega.
Viis tundi- kammis juba ära. Uued pop corind peale, maasikad kaussi ja tähistasime poole peale jõudmist Lauri tehtud koogiga. Mõnus, lõime lusikaid kokku ja puha.
Seitse tundi- kaks filmi vaadatud, üks veel minna. Väljas oli juba suht pimedaks minemas...pop corn, maasikad, mõnglid ja joogid.
Üheksa tundi- väljas pime ja sinna enam ei viitsinud minna. Hävitasime viimase koogi, pop cornist oli juba kõigil kõrini ning jook otsas....Kuna ma olin just viimast osa uuesti lugenud, siis vingusin iga väikse vea peale, mis P. Jackson valesti oli teinud...Paula kammis vahepeal ära ja rääkis midagi kõrvitsate aanusesse pistmisest, Lauri vahtis ja ei saanud vahepeal midagi eriti aru ja me üritasime talle seletada ning mast ajas lihtsalt sitta...
11 tundi filmi- T3h End! Hoidsin häda kinni ikka väga tükk aega ning sain põit kergendada...vaatasin kella 3:20, kaiff.
Tegi kokku, et näiteks Lauri oli siin lihtsalt üle 12tunni ja 11tundi sellest vaatasime filmi...
Huvitav küll millest ma täna und näen???

Aga jah uni eriti pikaks ei jää, sest kell hiljemalt kell 10 on äratus ja hakkan pere tuttavatega sõitma ratastega Võru suunas..suht mõnus, nii et ma kasin parem magama ära, sest täna on olnud vastikult väsitav päev, ikkagi ma ju lamasin diivanil 11tundi sellest!!!

Ahjja õnnelik lõpp oli filmil.
w00t.