laupäev, juuli 09, 2005

tõksti tõksti päev.

Oeh jälle kirjutan bloggi niii hilja.
faking hilja.
ma ei suuda.
Ikka 4 saad kohe kell.
Mh.
No ma üritan rääkida, mis täna toimus, aga kuna ma joonud ja kuna pikk päev oli, siis ei pruugi olla mõnus jutt.
Igastahes hommik algas kell 12 ja mõtlesin, et võiks grillida, kuna kõht oli tühi. Msn'is eriti sepikuid polnud ja kõik olid kuskil tööl, Pärnus, tlns or sth...Igastahes Mast oli sees ja tal oli ka kõht tühi niiet peale mõnda arutamist, hakkasin tema poole liikuma, et sealt linna minna.
Tee peal sain kokku Parmotti ja Raamatuga, kes tegelesid Korpalliga. Ajasin juttu mõne aja ja liikusin edasi sihtmärgi suunas. Faking haige sõna on sihtmärk. Kohale jõudes läksin taha aeda ratast ära panema ja nägin seal Mr. Properit, kes tegeles parajasti kujund muruniitmisega, ehk siis ta mõnest kohast ei niitnud muru ja tulemuseks olid tähed muru sees. Ajasin siis temaga juttu mõne aja...Mutso ja Tauno olid ka seal ning varsti jõudis kohale ka Mast ning mõne aja pärast läksime Pissu poole, et teda ka linna kutsuda, kuid tulemus oli hoopsi see, et rääkisime tema akna peal pool tundi juttu ning siis kasisime sisse juttu ajama ning natuke sööma. Pistsin 7saia pintslisse ja kohe oli parem olla. (Mis tähendab pintslisse pistma?? ffs, loogika puudub lauses). No sõime ja passisime Pissu pool ning siis viskas ta meid oma minimasinaga linna ära, kuna meil oli vaja grillliha, vesika sütt ja veel mõnda asja...tee pealt korjasime ka Paula peale ja lasime linnas ringi. Linnas saime kokku ka Parmottiga ning siis liikusime Pissu masinaga tema juurde ja edasi Masti juurde, kus sai jälle Mr. Properiga juttu aetud.
Edasi võtsime rattad ning kasisime minu poole kõik koos, ehk siis nüüd juba viiekesi vist. Grillisime ning panime vesika tööle ja kui me Mastiga oma "hommikusöögi" lõpuks taldrikule saime, oli kell juba pool 7ehk siis suht õhtusöök. Kuid polnud hullu ja nautisime oma sööki. Tegime siis veel mõnusalt vesikat ning mängisime Lauri(ikka pole keegi talle hüüdnime mõtlenud?) mingiit mängu, kus tuli 4 asja ritta saada. Suht mõnus oli ja tegime piipu jõhkardilt. Lõpuks kogunes sinna palju sepikuid, nagu ka Kaspar, kes kutsus osad meist enda juurde...
Et sisi minu juures hilja lõpetasime ning kasisimegi tunni pärast sinna, kus jõime, tegime veel vesikat, jõime, tegime vesikat, passisime ja ajasime juttu, tegime vesikat, käisime saunas, tegime veel vesikat. Igasthahes tegime suht palju piipu ja vahepeal suutis piip ümber ka käia tänu meile ja mõni asi, nagu põrans ja loomanahad kärsasid nummilt. Polnud hullu ja tegime vesikat edasi...
igastahes koju sain enamvähem 4 nagu juba öeldud ja enam ei suuda midagi teha hetkel, kuna vesikapäev kammis ära...ai kui vastik peavalu ja väsimus ja muidu asi. oeh.
aaaaaaaaaah.
Kasin magama? vist jah nüüd !
Vot ongi kõik lugejad....