reede, juuli 01, 2005

Tripp to UK. päev 5.

Päev algas super uniselt, rekord 2tundi und.
Vedasin ennast mingi trikiga sööma Inglise hommikusööki, mille maitse polnud paranenud ja oli ikka veel seenikute mõju tsipa alles.
Söödud, pestud, kasisime bussi, et minna Teh Famous Grouse'i viskivabrikusse, kus näidati, kuidas viski valmib, 18aastastele anti maitsta ja tutvustati firma maskotti. Giid oli suht närune ja inglaste üle nalja ei teinud, ega üldse nalja, kui järele mõelda.
Edasi järgnes sõit Blairi lossi, kuid kuna me olime just käinud majamuuseumis, mis oli vana mööblit täis, siis see eriti põnev enam polnud. Kui maja oli vaadatud, siis viimane uks, millest tuli läbi minna oli veel Gift Shop ja see ajas juba vihale, kuna iga objekti lõpus oli alati selline pood ja midagi kasulikku ja odavat kunagi müügil polnud. Aaaah. Välja minnes oli super päiksepaisteline soe ilm ja heitsime murule pikali ning tegin mõnusa tunnise une seal.

Ärkasin ning asusime teele meie sõidu kõige põhja poolsemasse kohta Inverness'i linna. Käisime vaatamas, kuidas õmmeldakse kilte ja käisime suures kaubamajas, kust ostsime reisi lõpuni vaja olevat sööki ja jooki. Kuna mul oli ühena ainsatest ID, siis pidin jõhkralt asju ostma, kuid nad vanust ei küsinudki ja õhtuks oli jook olemas.
Sellel õhtul hakkasime siis joogivarusid hävitama ja kuna meie aknast pääses ka ühe sama maja katusele, siis käisime katuseid mööda taaskord...

kopirait bai sass.

..oli mõnus ning läksime hilja magama.
End of day 5.