reede, juuli 01, 2005

Tripp to UK. päev 6.

Hommik täitsa rahulik, kuna sai lausa 5tundi magada ja nii palju polnud juba kaua saanud und näha...
Peale härjasilma, oaplöga ja muud sööki, alustasime tagasisõitu. Teel nägime Loch Nessi, kuid nagu arvata oli Nessit mitte. Kurb.
Edasi sõitsime Nevis Range'i juurde, kus köisraudteega sõitsime Aonach Mor'i mäele, kus pidi toiuma ülistuslaulude laulmine Šotimaale or sth. Koht oli suht ilus ja kõik tegid jõhkralt pilte ning lauludega esinesid paula ja kaseke und kati, kuid viimase kahe duo vedas natukene alt, sest kati hääl oli täiesti ära ja kõrgeid noote ei suutnud endast välja pigistada...

danger.
Igastahes peale laulude laulmist läks Bravemorteni filmivõteteks. Peategelane on võimas tugev šotlane Motu, kes võitleb Šoti mängismaadel kurjade perversete inglaste vastu, kes vägistavad vaeseid ja abituid šoti mehi.

Bravemorten.

Lambahabe.
Filmiti lause kolme kaameraga ja on taaskord plaan monteerida kokku hea film, kuid meid teades jääb see taaskord ainult ideeks. Nimelt on meil sama plaan olnud ka Slovakkia ja Himose trippi videotega.
Igastahes üks sõit kondliga mäe tippu võttis umbes 15 minutit ja kui Pissu alla jõudes avastas, et tema kott passi, raha ja muu kraamiga jäi üles, tuli meil oodata ligi 30minutit tema järel...
Kott käes, võtsime suuna Inglismaa peale ja tegime ka väikse peatus mõnusas orus, kus tehti pilte ja nauditi vaadet. Samuti jätkusid ka Bravemorteni filmivõtted.
Järgnevalt ületasime Šoti-Inglise piiri, kuid kuna ööbimiskohti oli raske leida nii suurele gruppile, siis pidime ööbima kahes gruppis eri majades, mis asusid üksteisest 150km kaugusel. Meie gruppile anti vana klooster, mis oli ümber muudetud hosteliks ja kui Motu pistis mushruumikuid, siis hakkasid teda taga ajama "deemonid". Rutz Maria mõtles ka, et pistab enda seenikud ka nahka, kuid need oli hallitama läinud ja 5minuti pärast tulid need tuldud teed kaudu suust ribana välja...
Kuna klooster polnud just kõige huvitavam koht ja linn oli suhteliselt maha jäetud(vähemalt nii tundus), siis veetsime öö toas pokkerit mängides.
Kuna raha peale asi ei käinud, siis võtsin asja lõdvalt ja kaotasin mängu. Mäng kestis kella poole viieni ja välja magamisest võis ainult und näha.
End of day 6.