laupäev, juuli 02, 2005

Tripp to UK. päev 7.

Väga unine hommik.
Inglise hommikusöök.
Bussi.
Kuna eilsest oli Motul ja Rutz Marial veel kõva pokkeri isu, siis nad ajasid inimesed kokku ja hakkasid bussis raha peale mängima. Tulemus: Rutz Maria +800kr, Motu +150kr, Aux -380, Pissu -220, Urru -350. Kui nad mängu lõpetasid, hakkasin ka mina mängima, kuid kaotasin 20kr. Pole hullu, parem kui kaotada 380 nagu mõni iibakas. no hard feelings aux.
Sõitsime bussiga väiksemasse linna, kus käisime "tuntud" kirjaniku haual, kus osad sepikud ja piffikud lugesid salme nende austuseks. ajee.
Külastasime veel neid vastikuid suveniiri kauplusi, mis ajasid juba vihale.
Sõit jätkus Stratford-upon-Avonisse, ehk siis Sheikspiiri sünnikohta.
Külastasime seal siis tema kodu. Suhteliselt näruse majamuuseumiga oli tegu, kuna seal midagi eriti temaga tegu polnud. Nagu näiteks seal olid lihtsalt välja toodud meeste 17.sajandi kindad ja 16.sajandi tass. Nagu faking wtd? who cares. Muuseum läbitud, saime nautida gift shop'i jälle.
Vabal ajal tsillisime linnas ringi, tegime peale ja vaatasime pargis ringi. Kuna osadel läks kõht tühjaks, siis läksime sööma, kuid mõned jäid veel parki mõnulema. Käisime siis linnas ringi ja ostsime süüa, kuid kuna mul oli raha otsas, siis pani teiste juurest rotti. lol. Õnneks Kati ostis suure hunniku toitu, kuigi tal oli kõht täis. ajee.
Vaba aeg läbi, läksime Hamleti kuju juurde suurde parki, kus osad pidid hakkama luuletusi ja monolooge lugema suure kirjaniku auks. ajee.
Kuid vot sulle nalja viiest lugejast oli pool tundi peale kokku lepitud aega kohal vaid 2. Kui nad saabusid, siis saime teada, et Pissu, kellele meeldib hullupööra karelda üle asjade ja inimeste, otsustas hüpata üle Küpsi, kuid andis talle kogematta hoopis põlvega ilge liti kuklasse nii, et Küps sai pähe haava ja jõhkra peavalu. Kohale kutsuti ka kiirabi, kuna ta oli peale lööki mõnusas shokis.

Ambulance
Küps toimetati bussi ja meile loeti luuletused ette.

gerda ja hamlet.
Peale luuletusi läksime bussi ning tegime veel väikse peatuse enne piiri kohas, kus vanasti abiellusid vanad Šotlased. Loko otsustas siis ära, et seekord abielluvad Urru ja Kati ning meie saime nende pulmi nautida. ajee. Kahjuks lõppes abielu juba samal õhtul hotellis. kurb.

ajee.
Seal samas nägime ära ka Šoti mägiveised ning sõitsime ära ööbismis paika, kus hakkasime tähistama Viimast õhtut!
Tsikid nagu ikka ei teadnud oma piire ja lällasid kõva häälega mööda hostelit ringi nii, et kogu hosteli rahvas vihkas meid ja majaperemees käis vihaselt ringi. Paljud jäid õpetajatele vahele alkohooliga. Mina mitte sest ma ei joonud vaid tegin peale, kuid siiski oli mul väga mõnus olla. Viimane piisk oli see, kui Teele lendas Müüri silmade all kõva lärakaga vastu erinevaid metallist prügikaste ning toppis teepakke rinnahoidjate vahele ning palus teisel õpetajal neid seal välja korjata. Kuna kõik poisid olid harjutanud päeval pokkerit, siis tehti purjus tüdrukutele ettepanek, mängida strippokkerit. Mina olin selleks ajaks juba kustunud ja ei näinud kahjuks midagi. krt. Igastahes mängisid siis 2 tüdrukut ja 5poissi ning kui kell 5 Müür tuli uuesti keelama ja saatis kõik oma tubadesse, siis Potsataja ei pääsenud enda tuppa enam sisse ja magas ukse taga. hehe.
End of day 7.

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Jee rait me lällasime...Pigem nagu hiilisime trepist üles. Ära kirjuta kui sa ei tea kuidas oli.

3:05 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

kes on L ?
neid tüdrukute gruppe, kes võisid lällata oli 3ringis, miks sa arvad, et ma just teid mõtlesin?

3:57 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

Ära kirjuta kui sa ei tea keda mõtlen.

3:57 PM  

Postita kommentaar

<< Home