neljapäev, juuli 28, 2005

Vennaskond / Folk!?

Jõudsin täna maalt koju...
Istusin ja vaatasin niisama telekat ja midagi põnevat teha polnud(wolf tegelt oli, aga sealt mind kickiti panzernoobimise eest ja enam ei viitsinud).
Seitsme paiku läksin msn'i ja rääkisin natuke Lauriga, et mis tal õhtu poole plaansi ja sain teada, et ta hakkab just liikuma Toomemäe suunas...kargasin dušši alla, ajasin riided selga ja Lauri tuli siit läbi ning läksime sinna koos. Osad sepikud olid juba seal ja kõigil oli ainult üks siider...mul oli üks Pilku ja istusime siis seal mäe otsas, jõime enda jooki ja kuulasime, kuidas Vennaskond mängis(nimelt oli neil kontsert, aga me ei ostnud piletit ja kuulasime niisama).
Kõht läks tühjaks ning läksime Taverna Pitsasse sööma. Saabusid ka tsikiprikid ja kusekõva ning ajasime pitsad kõhtu. Mõnus. Ajasime juttu.
Nüüd oli vaja kuskilt jooki juurde saada..liikusime Herne poodi, kus muidugi dokut ei küsitud ning võtsime paar õllet, et janu kustutada.
Läksime tagasi Toomemäele mäe otsa ja kuulasime veel muusikat ja seda kuidas hullunud fännid kisasid...
Ajasime siis veel juttu, jõime ja tehti taaskord mõned lähenemiskatsed D. keelte poolt..tõrjusin ilusti minema.

Oli mõnus õhtu, sest hoolimata pisikesest geijutust, ei teinud dünaamilised keeled ilaülekannet. Nagu esimene kord peale Pärnut, kui seda pole!