teisipäev, august 02, 2005

2* Chill ja narkofilm

Üleeile folgilt jõudes mõtlesin, et sellel päeval küll midagi teha ei jõua, kuna olen nii vähe maganud...mingi 13tundi kolme päevaga. Aga vot sulle nalja, mängisin tükk aega wolfi ja siis liikusin Veskisse, kus Rutz-Maria ja Eno kahekesi juttu ajasid ja veini jõid...ühinesin nendega, aga peale Folki oli alkost tsipa kõrini ja olin Coca peal(kah mõnus).
Ajasime tükk aega folgist juttu ja sellest, kuidas Rutz Marial oli lihtsalt kahe päevane mälulünk...nummi. Oli mõnus ja siis hakkasime vaatama mingeid Ultimate Fightingu videoid, kus erinevad kutid said jõhkralt peksa lihtsalt...nummi.
Kesköö paiku mõtlesin, et võiks nüüd koju ära magama minna, aga ei...hakkasime hoopis mõnusat narkofilmi vaatama. Kutid lasid eri narkot filmis läbisegi sisse ja suht kaiff oli nende hallukaid vaadata. Aga jah enne filmi lõppu jäin pikutades magama ja aeti lõputiitrite juures üles. Krt. Polnud hullu, tahtsingi koju juba...hüppasin lenksule ja Rutz-Maria sõidutas koju ära.

Nagu uni oli super! Kordagi ei ärkanud üles, kuigi unes nägin mingit kahtlast unenägu- nagu tegin Triple-mõrva ja pidin tõendeid kaotama. haige.
Hommikul aeti mind muidugi kohe üles ja asusin sita tujuga puid riita panema. vastik. Edasi tegin wolfi ja siis kutsus Rutz-Maria mind ühte puudet mängima..Rutz-Maria sai persekaid ja väga mõnus oli. Siis oli idee minna peale tegema, kuid Paula juurde liikudes, et võlga nõuda, märkasin, et Luuz ja Mast on ka seal ja otsustasin hoopis sinna sisse minna.
Taaskord istusime ja hakkasime folgi üle arutama ning ronisin ruttu vesika kõrvale. Tegime vist mingi kolm süsi ära ja väga mõnus oli. Edasi tahtis Paula ehitada PS'is ühe crazy frogi ja vahtisime seda ning siis saabus ka Pissu veiniga sinna...jätkuvalt polnud mul alko isu ja lasin teistel seda juua... Järsku tekkis kõigil isu ja tellisime pangest 350kr eest toitu nelja peale, kuid muidugi Luuz lasi enne jalga ja pidime kolmekesi maksma..polnud hullu, sest Luuzile poleksiki jätkunud sealt, sest kõik oli nii mõnus ja õgisime ennast segaseks...Süües vaatasime ka filme nagu "Animatrix"...pointless film minu jaoks. Pole eriline Matrixi fänn. Seda vaatasimegi mingi pool filmi ja edasi vaatasime järjekordset narkofilmi..."Cheech and sb(kelle nimi ei tule meelde)"...super film! Naersin mõnusalt, aga tegelt sisu puudus.
Kuna teadsin, et järgmine päev tuleb 7:30 töö jaoks ärgata ja kell oli juba 1, siis kasisin koju ära, kuid muidugi enne tuli veel kett rattal maha ja et korda saada oli hull jamamine. ah. vastik.
Kuna ma olen nüüd kaks päeva järjest inimestega rääkinud Folgist, siis sündmused on hästi meeles püsinud ja hakkan neid nüüd vist kirja panema kohe...