teisipäev, august 02, 2005

FOLK! päev 1.

KÜLL MA OLEN ALLES LOLL!!!!
Ma nagu mõtlesin, kas minna või mitte. Nagu total idiiot. Järgmine aasta vähemalt tean, et tuleb kindlalt minna! Lihtsalt super üritus.
Kui ma peale pikka mõtlemist lõpuks jõudsin õigele järeldusele, et lähen, siis oli veel mõni tund aega, kuni mu transport minema sõidab, aga olin veel tööl...rabasin kõvasti tööd ja jõudsin nii koju, et aega oli veel pool tundi. Kiirustades unustasin muidugi maha magamiskoti ja mati. Krt. Igastahes valmis sain ja kohale jõudsin stardikohta minut hiljem ja kedagi polnud seal...üllatus, kõik hilinevad taaskord! Rokk tuli õnneks kohe ja istusime seal kahekesi ning ootasime Robi, et tema vanematega sinna saada. Muidugi pakkus meile kohe ka küüti super ilus blond rokki naabrist 20aastane naine, kuid Rokk keeldus ja seda me kahetsesime kõvasti tund aega oodates R'i...
Nojah hilines tunnikese, aga vähemalt saime kohale. Kohale jõudes läksime kohe näljastena kohvikusse "Viljandi", väga mõnus koht. Odav ja hea toit. Kõht täis ja esimene õlle sees, liikusime Folgi põhi tänavale ja saime Parmottiga kokku, kes oli juba suutnud lühikese ajaga protokolli endale muretseda purjus oleku eest, sama asja teenis välja ka suurema promilliga Paula. Naersime tema üle ja liikusime oma ööbimiskohta Katjuuša poole(tähndab ta vanaema). Mõnusalt suur maja oli ja tegime voodid ära..kuna ma unustasin kõik asjad maha, siis sain Katjuušalt kaks patja ja tegin nendest endale voodi...teistel olid täispuhutavad madratsid jne...korraks kahetsesin, aga põhjuseta, nagu hommikul selgus.
Edasime liikusime poodi ja võtsime veel õllet juurde ning liikusime telklasse, kus oli just toimunud narkokontroll ja osad tsipa paanitsesid. Ajasime juttu ja jõime õltsi...
Saime teada, et suur kari on rannas ja läksime mente vältides sinna suunas. Olime suht kindlad, et folgi jooksul saame nagunii protkolli ka kirja, kuna kontroll oli suht tihe.. polnud hullu ja ostsime jooki juurde. Randa jõudes vaatasin, et ühtegi tuttavat pole ja siis..PÕMMM sain laksu Rutz-Marialt munadesse...tänasin ja karglesin valust. Kareldes märkasin veel kõvasti oma sõpru ja neid oli see koht täis. Ajasin paljudega juttu, kuid meenus, et munadesse saades viskasin maha oma jookide koti, mis selleks ajaks oli ilusti mõne minutiga tühjaks tehtud. Otsisin kõik oma joogid tagasi ja kõik olid lahti, ehk siis, et mitte gaasi välja lasta, tuli kõik kähku ära juua, mis ajas pea suht segi ning kui lisada seda, et tegin ka peale, siis oli korraks kontroll kadunud ja läks peoks...liikusime House'i peole ja kuna kõik olid nii segi läksid osad kohe tantsima. Olgu ma nii täis, kui võimalik, ei suuda selle järgi eriti tantsida vabatahtlikult. Keegi vedas mind siiski tantsima ja mõned minutid pidasin vastu ja Maarjaga tantsime mingi kahtlase telekas tantsiva arvutiga tehtud naise järgi. See oli haige ja ma ei suutnud seal olla. Istusin maha ja mingi aeg läksin välja istuma ja helistama eri inimestele. Sinna kogunes veel ükshaaval inimesi ja ajasin nendega juttu ning vaatasin kuidas Maarja mängis kahe väikse ja ühe suurema pulgaga mingit mängu ja ma olin vaimustuses tükk aega(muidugi selles seisundis vaimustas mind ka näiteks see, kui külm on liiv).
Ühel hetkel sisse minnes aga ootas mind huvitav vaatepilt...laua taga istusid kuus inimest. Suudlemas olid seal siis Pissu & H-M, Rutz-Maria & Hella ja Rokk ja Robi. Mõltesin et wtd ja kui nad lõpetasid istusin nende lauda, mis oli niigi ära lagastatud, kuid võtsin endal liivased tossud jalast ja kallasin sinna veel ilusa hunniku liiva.
Pidutsesime veel kõvasti, kuid mingi hetk otsustati ära liikuda. Et saada telklasse pidime ronima üles Trepimäest, mis purjus peaga oli lihtsalt liiga pikk maa treppe, kuid kuna me taksiste ei saanud pidime sealt üles saama. Minu eeskujul jooksime üles, sest nii oli piin lühem ja üleval sai nagunii puhata.
Telklasse jõudes oli juba üles sätitud vesikas ja hakkasin laksima...tegime lihtsalt nagu liiga palju vesikat ja väga mõnus oli, kui lisada veel ka see, et Robi mängis kitarri ja osad laulsid ning kõik olid täis, siis oli ÜBER SCHÖN. Olime seal kella poole kuueni ja otsustasime Robiga Katjuuša poole minna...
Varsti jõudsid kohale ka Elts ja Rokk(kes sai natuke aega tagasi ossidel vastu pead) ja heitsime oma magamiskohtadesse pikali, ajasime veel juttu, kuni Rokk järsku laksust magama jäi ning norskama hakkas ja jäime ka magama ära.


Igastahes supermõnus õhtu oli, mis paljudel koosneb mälulünkadest ja riba tekitamisest järgmisel hommikul.

2 Comments:

Blogger Mats said...

woot

10:07 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

täpselt!

3:55 PM  

Postita kommentaar

<< Home