neljapäev, september 15, 2005

JALKAAAAA....

Njah eile oli siis päev täis jalgpalli. Kui kuus tundi oli koolis möödas, siis hakkas kehaline...kaotasime küll 5:4 ja suutsin veel mingi ime trikiga ka oma värava kirja saada(tõrjusin väravavahina ära ründaja löögi, pall põrkas meie oma meeste vahel õhus 7 korda nii, et vastaseid polnud isegi ligidal ning lõpuks kukkus ta minu kõhust sisse.ajee), aga mõnus oli ikkagi.
Peale mängu tegime veel ühte puudet ning sain kakanaatori punaseks ja kasisin koju ära. Koju jõudes natuke BG'd, nagu iga päev ja siis rokki, kašmaari ja anduga Ristisasse õhtul jalkat vaatama. Toimus siis EUC alagruppi mäng Villareali ja Manu vahel. Muidugi alati, kui mina käin mängu kuskil vaatamas, ei lööda üle ühe värava...nagu ka seekord. 0:0, aga mõnus mäng oli. Ajasime juttu ja ostsime 2=3sooduka tõttu Garlsbergi. mõnus.
Peale mängu sõitsime ratastega koju, kuid muidugi Pubist välja astudes hakkas kohe sadama padukat ja läbimärjana koju jõudes jäi vihm järgi. aitäh!
Viskasin märjad riided seljast ja kuigi kell oli 12 ja järgmine päev kool, hakkasin vaatama uuesti jalkat...Arsenal-Thun. Mõnus mäng...Thun üllatas ja üks mees sai neil selle eest Arsenali kutilt jalaga näkku. Verd voolas armsalt ja lööja saadeti punase kaartiga platsilt minema. Lõppseis 2:1 ja magama sain pool 2.

Seega 5tundi eilsest moodustas jalgpall.