pühapäev, september 18, 2005

Laupäev.

Päev algas pisikese pohmelliga, ei imestanud üldse, sest magada sain ju 3tundi ja kohe kossu mängima...oeh. No ikka väga kaua pole nii jubedalt mänginud. Lihtsalt miski ei läinud sisse ja keerasin kõik nässu..
Mäng tehtud, pidin liikuma kohe tööle, kuid FAKING HEA! - vihma hakkas sadama. Ei saanudki minna. Läksin hoopis rõõmsalt 16kannu sööma ja siis koju magama...Panin mõned tunnid und, mängisin kõvasti Baldurit ja huiasin niisama ning siis õhtul liikusin rattaga kalle poole.
Kohale jõudes polnud ei kallet, ega kedagi teist seal ja passisin üksi värava ees natuke ja kalle jõudis kohale..varsti tulid ka ülejäänud sepikud ning istusime ja ajasime natuke juttu, kuumutasime masinas ja jõime rahulolevalt diivanitel. Varsti aga tekkis liiga jõhker isu ning hakkasime Siiriuse suunas liikuma. Ostsime burgerid ja läksime statoili juurde istuma... ajasime mõnusad burgerid näost sisse ning äkki ilmusid mingid väikeste alkohoolikute kamp meie juurde..palusid meil neile osta. No kuna ise oleme ka noored olnud ja seda piina tundnud, kui osta ei saa, siis tasu eest ostsime neile mõnus koguse. Ise aga kasisime feenoksisse ja ostsime teenitud raha eest jooki ning siis kalle juurde tagasi. Passisime taaskord värava taga, sest kalle oli läinud pissu poolt kaamera juhet tooma, et slovakkia videot vaadata. Passisime, jõime oma tasuta jooke ja vahtisime niisama. külm hakkas. oi kui külm, kuid siis sõitis auto ette ning saime tuppa minna. Juhet muidugi ei saadud ja peale kuumutamist hakkasime South Parki vaatama.
Oi kui haige film ikka see on. Irvitasime ning mingil hetkel jäin magama. Tegin silmad lahti ja vaatasin, et teised ka magavad. Njaa vaatasin natuke filmi ja magasin edasi...lõpuks kell pool 4 ajas kalle meid üles ja liikusime koju ära. Rattaga koju jõudes muidugi selgus, et võti jäi sinna ja sõitsin tagasi. Võti käes sõitsin külmunult koju ja passisin kella poole kuueni arvutis ning lõpuks kustusin ära.

Hommikul ärgates oli kell 12 ja peale söömist tegin kõvasti tööd ja huiasin kõvasti.
Ahjaa maksin venemaa raha ka ära niiet 21okt russide kodumaale. ajee.

1 Comments:

Blogger Karoliina said...

Miks mulel tundub, et enamus su hommikuid hakkab väikese pohmelliga?:D

11:05 PM  

Postita kommentaar

<< Home