neljapäev, september 29, 2005

Needus?

Nii natuke aega tagasi ma undasin selle üle, et iga kord, kui ma lähen kuskile mängu vaatama..olgu see staadion või pubi or sth, siis iga kord lüüakse mängu maksimaalselt üks värav. Njah käisin siis eile taaskord EUC mängu vaatamas Liverpooli ja Chelsea vahel ja muidugi jäi seis taaskord 0:0. Niiet kui tahate, et oleks huvitav mäng, ärge lihtsalt mind kaasa kutsuge.

Aga jah muidu oli väga mõnus, sest kella kaheksa paiku sain Ümera pargis kokku rokki ja anduga, jõime õllet ja ajasime juttu ning ootasime, kuna mängu vaatama minna...varsti tuli ka kašmaar ja suht mõnus oli olla, eriti siis, kui mingi 50-aastane tädi meiega lihtsalt 15minutit juttu ajas.
Njah ilmus kuskilt pargist välja ja küsis kas me talle kilekotti saaksime laenata, kuna ta liikus parajasti traumapunkti juurde, kui leidis järsku kaks pudelit ja neid tahaks kuhugi sisse panna. Lahked poisid nagu oleme tegime koti tühjaks ja andsime talle ning enda taarat ka veel lisaks. Vale liigutus, kuna nüüd ta vaatas, et oleme ta hõumid ja hakkas juttu ajama. Kuulsime ära selle, et ta on joonud alates 25-eluaastast; tal on poeg Kalev(pikka kasvu); perekond Silurid(or sth) elavad paremal pool parki, aga Nilurid vasakul pool; ta on mures, sest ta mees on idioot, kes võib ta ära tappa, aga tal pole mujale elama minna; ta poeg kinkis talle hõbekõrvarõngad, kuna Kalev ise kannab ju kulda; ta töötab Oskaris koristajana; ta suitsetab, aga mitte kallist suitsu; õlu talle ei maitse, aga lonksu küsib ikka; vahepeal mõnitas Andut, kas see on püksi kusnud; Riia tänavas oli suur avarii samal päeva, mida ta küll ei näinud, aga nägi puksiirautot jne jne. Nii me siis kuulasime ta elulugu ja kui lõpuks totaalselt pohhui juba olime ütlesime, et peame ära minema. Läksime siis poodi, kuna ka kašmaaril oli janu ja läksime hiljem samasse kohta tagasi, kuna tädi oli traumapunkti läinud. Varsti ühines meiega ka L, kes koolis ei käi kuna ta on haige, aga ringi laseb ikkagi. Njaa.
Ajasime juttu siis, kuid kuna varsti pidi mäng hakkama, võtsime taksisti ja läksime sinna suunas...L aga läks koju ära. Kuna rokk pidi saama kokku osade oma sõpradega, siis läksime võtsime me vabal ajal ruttu superalkost veel õlle, jõime seda Pirogovi(kirjutati ikka seda nii?) pargis, kuid kuna meil oli laud kinni pandud ja eelmine kord meie reserveeritud laud juba võeti hilinemise eest ära, siis nüüd hakkasime liikuma Ristiisa suunas poolikud õlled näpus...muidugi sõitsid meile vastu meie head sõbrad rollermendid ja ruttu liikusid õlled selja taha. Üks jäi järsku meie taga seisma, kõndisime ruttu edasi ja olime korralikud..huh sõitsid edasi. Paragraafi hirm oli liiga suur ja viskasime õlled põõsasse ära.
Varsti jõudsime ka Ristiisasse(kas see vastab tõele, et Al Capone on Eestis olnud? Menüü esilehel on nagu sellest mingi tekst, aga paljud ütlevad, et ei saa olla, et miks ta peaks siia tulema? Kui keegi teab täpselt andke teada.), võtsime 2=3 garlsbergid ning küüslaugu leivad ja hakkasime mängu vaatama. Mäng oli nagu suhteliselt mõttetu, sest nagu supervõimalusi kumbki ei tekitanud ja pealelööke tehti ka suht vähe. Varsti saabus ka rokk ja võttis ka Garlsbergi ning suht mõnus oli. Kuigi tundus, et vaatasime kogu mängu, ei mäletanud keegi mängust nagu midagi erilist, aga hea tuju oli ikkagi.
Peale mängu võtsime taksisti ning sõitsime veel Ümera ette, kuid otsustasime, et rohkem jooki ei võta enam ning liikusime koju ära.
Hommikul sain Kašmaarilt sellise sõnumi: "Mina enam nädalasees ei joo."
lol.

1 Comments:

Blogger Mats said...

Carlsberg

12:11 AM  

Postita kommentaar

<< Home