neljapäev, september 22, 2005

Vastik, mõnus, jälle vastik, uuesti mõnus.

Eile õppisin suht palju, sest teadsin et täna tulevad kaks suurt tööd.

Täna esimene tund oligi kohe ajaloo töö, mida kirjutasime 45minutit seda, mida asja kohta teadsid ja seda miks puksil kirjas oli. Kuna kirjutasime vahetunnil ka veel, siis lõpetades oli 1 minut aega, et vahetada ära pastaka sees asetsev puks ja minna tegema saksa tööd. Ai kurjam see fränki ikka on. 30mõistet, 10tõlkelauset, kahe pildid kirjeldus mitmete lausetega ja veel kolm lauset mingi asja kohta millest ei saanud üldse kohe aru. Ja teha neid kõiki nii, et ei oska peaaegu üldse saksa keelt. aitäh.

No peale esimest kahte tundi läksid pinged alla ja järgmistes tundides eriti kaasa ei jõudnud teha. Vahtisime tunnis niisama ja ajasime juttu. Vahetunnis tegime viite miinust ja lõime persekaid. Parmott sai nimodi tutse mööda kanni, et kõik olid naerust kõveras. Inkas meil lihtsalt õpetajat polnud ja läksime viiekesi kõigepealt statoili sööma ja siis vahtisime taaskord niisama. Suutsin jääda vahele direktorile suitsetamisega, kuigi ma ei olnud suitsetanud ja nii see päev mööduski...kõige lõpus tuli veel ka koor, aga sinna polnud mul aega, ega energiat minna.

Peale kooli sain Kallega koju ja läksin mängisin natuke ruttu Baldurit, teades, et tunni pärast tuleb tööle minna. Mäng läks nässu ja tööd on alati masendav teha, kui tead, et võiksid seda aega kuidagi niisama surnuks lüüa. Nojah igastahes teenisin kolme tunniga 250kr ja sellessuhtes on hästi.

Nüüd on aga uuesti mõnus olla, sest päev on läbi ja veel on aega mitu tundi huiata ja homme esimesed kaks tundi jäävad õpetajate puudumise tõttu minul ära. Kaiff.