pühapäev, september 18, 2005

Veski, SOHH, Andu pool.

Reedene õhtu algas sellega, et sain kokku osade sepikutega, et minna feenoksisse jooki ostma. Ostis taaskord 19aastane Siim ja kui Hiiu torn, õlled ja vein olid käes liikusime Veskisse. Jõime rahulikult seal, osad andsid kuuma, ajasime juttu ja kuulasime head muusikat. Osadel oli aga kogu aja suur klubiisu ja nii me siis otsustasime sinna kasida. Mina, Rutz, Pissu, E-M ja T liikusime sinna suunas, kui meile tuli järsku vastu K, keda just oldi klubist välja visatud. Nukker. Osadel kadus peo isu ära ja liikusid nüüd tagasi, aga mina läksin pissu ja E-M'iga siiski sinna.
Kohale jõudes oli ikka faking haige järjekord ukse ees ja peale viite minutit järjekorras passimist ja mitte edasi liikumist, otsustasime, et jääb vist ära, kui seal peab selle jaoks seisma ning 90eeku ka veel maksma. Helistasime veel läbi igasugu sepikud, kellega vb saaks sisse, kuid ei midagi. Läksime siis istusime tahaukse ette trepile ja lootsime, et äkki lastakse sisse. Koputasime, kuid ilma vastuseta...siis aga tuli chalice'i trummar, ajasime natuke juttu, kuid ka temaga ei saanud sisse. Passisime ja mõtlesime juba kodu peale, kuid siis sõitis ette politzei buss. Mõtlesin et oi oi oi, kui nad meid kahtlustavalt vahtisid, siis aga läks lahti tagauks ja välja vaatas suur põkk turva. E-M kohe lootvalt küsis, et kas sisse saaks ja kui meile tehti selgeks, et me oleme täitsa idioodikud peast, siis istusime edasi ja vaatasime, kuidas mingi narkot omanud kutt kolme turva saatel välja viidi mendi bussi...järsku ütlesin pool naljaga E-M'ile, et võiks ruttu lahtisest tagauksest sisse joosta..vaatasin korraks pissu poole ja juba E-M jooksiski ja Pissu tõukis juba mind, et mine-mine. Nii me siis jooksimegi tagant uksest sisse, sattusime mingitesse taharuumidesse ja sealt järsku klubi saali. Ajee. Ruttu kadusime rahvamassi sisse ja meid ära ei tuntudki. Muidugi nats kõhe oli olla, kui see sama turva mulle tükk aega otsa vaatas, kes varem meile selgeks tegi tagaukse juures, et oleme iibakad.
Tõnis ja Chalica olid muidu täitsa mõnusad, kuid hiljem muusika eriti ei istunud ja ajasime igasugu tuttavate sepikutega juttu. Mõnus. Närvi aga käis see, et mul oli seljas seljakott ja seda ei saanud millegipärast riidehoidu ära anda, kuna nad ütlesid, et äkki varastatakse midagi seest ära...nagu wtd..selgitasin, et seal pole midagi seeski, et mida sealt varastatakse, kuid lõpuks jäi mulle siiski seljakott selga ja pidin sellega leppima.
Kell 3läbi eriti enam seal olla ei jõudnud ja läksime E-M'iga Veski suunas, kuid enne muretsesime endale kabanossid ja mõnus oli kohe kõndida. Veskist olid tondid kõik ära läinud ja võtsin ratta ning sõitsin mööda külma tartut kodupoole, kuid tee peal helistasin Andule ja sain teada, et teised sepikud on seal ja läksin hoopis sinna. Kõik olid seal aga suht ära kustunud ja midagi teha ei viitsinud ja peale tunnikest seal liikusin koju ära ja kohe magama...
Oli kaiff päev.