pühapäev, oktoober 09, 2005

Kati, muusika ja nädalavahetus.

Täna on Kati sünnipäev...kella kuueks kutsutud, kuid kuna ma panin just hea muusika mängima ning see kestab kuueni ja kuna pleier ka paranduses siis ei saa nagu tee peal ka kuulata niiet kirjutan need minutid siis midagi siia bloggi, kuna kaua pole seda juba teinud...aga kui muusika lõppeb, siis lõpetan lihtsalt suvalises kohas jutu ära ja lähen minema. Aga kurjam mul pole midagi nagu kinkida...lille või midagi. Kohti tee peale ka ju ei jää...loodan, et ei solvu? Vabandust Kati! Aga kui sa sünnipäeva pead, siis toon ausalt. Niiet järelikult pead pidama vot.

Nüüd siis nädalavahetusest.
Reedel sain teada, et kuigi igalpool toimuvad kvaliteetsed peod, siis mina ei saa kuhugi minna, kuna pean minema maale. Ajee. Veensin veel ühe sugulase kaasa ja tegime seal igasugu töid...2,5tundi. Mõnes mõttes parem värskes õhus tööd teha, selle asemel, et ärgata hommikul kuskil imelikus kohas mäluauguga ju!? No ja laupäeval saab ka kuskil ärgata ju.
Nii tulingi siis laupäeval koju lõuna ajal, tegin ruttu arvutiga mängu ja varsti võttis ühendust Kalle, kuna ta teadis, et mul pole kedagi kodus. Pakkus välja õlle ja grilli..mõnus ju. Passisin siis niisama, kuid otsustasime hoopis nii, et Kalle võtab mind masinaga peale ja liigume hoopis "Mad Girlz"'ide moeshowle..autosse sai ka pissu(taha istmele muidugi) ja jõudsimegi kohale. Ootasime ja ootasime algust, kuid ei tulnud ega tulnud. Meie üllatuseks polnud üritusel ühtegi teist meessoost isikut, kuid hunnikute viisi naisi. Tore. Varsti saime ka põhjuse teada...nimelt käis parajasti Eesti-Slovakia jalgpalli ülekanne, kuid meie passisime MOESHOW'l!!! Mõtlesime, et mis meist küll saanud on, kuid peale tsikkide laval käiku ja seda kui saime teada, et masendav mäng on, polnudki tuju halb, vaid täitsa lahe üritus oli. Kaiffid riided, shampus(mille korgiga kalle lambid suutis korrast ära lasta), väga ilusad tüdrukud(võib juba öelda tegelikult et naised) ja chill muusika. Änks!

Muusika lõpp. Hiljem jätkan.