neljapäev, oktoober 20, 2005

Maa pealne paradiis on Rock'n'roll!!!!!!!!!

Üleeile tekkis mastil idee minna genialistide kontserdile, teised kõik aga eriti ei viitsinud ja mõtlesid nagu tavaliselt. No eile sai idee teoks ja peale poolt tundi Kati juures õppimist, tema sahtlites sorimist ja õe hirmutamist(hakkas suurt paha mind nähes karjuma ja nutma ning jooksis lihtsalt minema) liikusime Katiga Vanemuise ette uude parki rutzi ja teistega kokku saama. Nagu alati juhtub, siis meie olime õigel ajal kohal, teised 15minutit lepitust hiljem. tsillisime siis uues ägedas Kaubamajas, igav oli sees ning ära minnes tekkis Katil hirm, et jääb lifti kinni ja läks treppidest..mina aga liftiga. btw ei jäänud kinni.
Varsti jõudsid teised ka kohale ja läksime superalkosse alkohoolsete jookide järele...osad tahtsid Gabrieli...no võtsin nendega koos. Kahetsen. Tõsiselt vastik lääge maitse imo, ei mõista miks tüdrukud seda naudivad. Või on asi selles, et pealvõttu polnud? No nottis ikkagi ja liikusime kokkusaamis kohast Sõbramajja. Jõime, andsime kuuma ja järsku sõitis ühte aeda VW T2...kõva, läksime ruttu vaatama. Täits kaiff oli ja pissu rääkis pikalt, aga mul olid keskendumisprobleemid ja ma ei suutnud kuidagi. Varsti liikusime tagasi, ajasime juttu ja nägin oravat. Järjest kogunes ka inimesi juurde ja lõpuks oli ikka 15koos usun.
Külma tõttu liikusid osad sisse ära, meie peagi ka. Ostsime sooduspiletid ning kasisime sisse ära. Esimene laul oli just käimas..oioi..liiguti kiiresti ja jäin muidugi teistest maha mingi trikiga. Otsisin aga ei leidnud. kurjam. Ronisin siis rõdule ja sain hea ülevaate ning leidsid masti blond-punase pea järgi üles. Läksin teiste juurde, aelesime, möllasime, kisasime kaasa, tantsisime kukil jne. Genialistid on ikka superhead laulud kokku pannud ja faking hea on olla nende kontserdil. Enne vaheaga tegime natuke õllet, kuid kuuldes laulu MAA PEALNE PARADIIS ON ROCK'N'ROLL..., jooksime õlledega sisse tagasi lava ette ja hakkasime aelema. Natuke läks maha ka. kahju. Siis tuli ka vaheaeg ning läksime õue jahedasse...kuumutasime, kuigi ma seda ei mäleta ja ma pole ainuke ning külma tõttu läksime sisse tagasi.
Läksime täitsa lava ette ning jäime ootama. Genialistid rokkisid edasi ja meie ka.
Pidu kestis üheni ja lõpus olime ikka suht väsinud, aga rahul. Taksistiga koju ja kohe magama, et hommikul 7ärgata....aaah!
Kokkuvõttes ikka sitaks hea pidu oli ja ma ei mõitsa neid, kes ütlesid, et lähevad parem kodus magama.