reede, oktoober 28, 2005

Mõnušast päevast.

Peale Venemaad saada lõpuks ometi 13tundi jutti magada oma mõnusas voodis ilma riieteta, nagu seal iga õhtu juhtus...faking hea. Kobisin püsti, pesin ära ning tegin süüa ja sain üle pika aja taaskord arvutiga mängida..chill.
Varsti kutsuti Aurasse ja haigest ilmast hoolimata ronisin kodust välja vihmavarjuga ning liikusin sinna suunda..kohe sain bussile ning veekeskuses sain pisut leti taga kükitades endale välja rääkida ka sooduspileti...ajeah. Sees logelesime ja ajasime juttu, mängisime kossu ning mõnulesime veel. mõnus.
Peale Aurat sain veel autoga koju, sõin ja peagi kõndisin vihmavarjuga juba Paula poole vesikat kimuma..tee pealt veel õllekesed ka kotti ning siis edasi..aga üllatus üllatus...teda polnud kodus ning läksin hoopis Pissu akna taha koputama. Võeti lahkelt vastu ning sain parimaid asju, nagu külalistele ikka pakutakse. Varsti aga oli selline värk, et kõik Paula külalised kogunesid hoopis Pissu poole kooki sööma ning olime seal täitsa mõnusa aja ikka.
Edasi siis Paula poole, kus ajasime juttu ja varsti tulid pilvikud ning siis aeti juba igasugu juttu suust välja. Nautisin õllet ja varsti tuli idee Riski mängida...kuna mina võitsin esimesed kolm meievahelist mängu, siis hakkas Pissul häbi ja nüüdsest pidevalt ässitab kõiki minu vastu...ja nii läks ka seekord..backstaber võitis ning irvitas Kalle tapmise üle.
Mäng läbi, andsime kuuma, lõhkusime ruttu vesika ära ning siis liikusin mina edasi luuziga parmotti poole. Tee peal arutasime igasugu haigeid asju, nagu näiteks mis siis, kui Jean Claude Van Damme ostaks ära Tammelinna ja paneks nimeks Van Dammelinn..see oleks jaburuse tipp jõudsin järeldusele. Parmotti pool olid inimesed täitsa purjus ja sulandusin seega hästi sekka...aga kahjuks hakkas osadel järsku paha viinuškast ja läksid koju ära. Kui mina ja Kašmaar Laurtsi saatma läksime, jäime muidugi välja lukutaha külma kätte ning keegi mobiili ei vastanud...üritasime koodi välja mõelda, aga tulutult. Lõpuks saime sisse ära, aga siiski jäi meid suht vähe varsti järgi, tellisin ühe sepikuga koos pitsa ja ajasime need mansid näost sisse. ah kui hea. Ahjaa vahepeal külmkapi kallal käies pistsin kogemata suhu parmotti poolt koerale jäetud singiviilu. No oi appi kui halb see oli! vöäh.
Pitsa kõhus, ajasime välisukse juures veel igasugu haiget juttu ning mõnel mehel kadus suunataju ära. Nalja sai ning teiste taksistiga sain suht Paula maja lähedale ning liikusin sinna...
Oioioi vesikas oli ära parandatud ja teised juba kimusid seda...mmh kui hea...Popsutasin ka teistega suht kaua ning lõpuks liikusime öösel taksistiga koju ära..mast polnud kunagi varem veel Paula poolt sellega koju läinud ja olime täitsa rahul tema arvega 2kr 50senti.
Nii jõudsingi koju, jopet ja mütsi kodus ära ei viitsinud võtta ning hakkasin wolfi mängima...lõpetasin viie paiku ja kasisin voodisse ära(taaskord ilma riieteta) ning FAKING HEA oli olla....