esmaspäev, oktoober 03, 2005

Nädalavahetus.

Kuna laupäeva hommikul juhtus kohe haige kommar lugu, siis polnud ka tuju kirjutada sellest, mis õhtuti toimus..nüüd siis räägin lihtsalt lühidalt sellest.

Reedel toimus meil koolis Rebaste Retsimine, mis kogu päeva kestnud vihma tõttu eriti hästi välja ei kukkunud imo. Vahetundidel kogunesime ikka välja, et midagi näha, aga kuna keegi eriti märjaks saada ei tahtnud, siis midagi väljas ei toimunud erilist. Selles suhtes meil suht vedas, et kogu päeva oli supersoe ilm ja ka alukates sai toomemäel ringi joosta.
Peale kooli aga suunduti toomemäele tugevamale retsile ja kuid kui jõuti läbi solgi, jahu, munade ja muu kräppi kohale ja tommi luges ette väga head 8käsku rebastele, siis kuidagi tegevus järsku seiskus. Organiseeritus puudus ja vahepeal oli lihtsalt mingi 10minutiline paus sees. Kahju. Meil oli vähemalt koguaeg mingi tegevus olemas. Peagi toimusid igasugu võistlused nagu seamaksa(neeru, kopsu) teatevõistlus, pasta seest vihmausside otsimine ja veel paar võistlust, kuid kui mingi tüdruk oma selja ära tõmbas kukerpalli tehes ja kiirabi kutsuti, siis lõpetati võistlused ära ning mindi tegema igaaastast rebaseliugu, kus kihutati selja, kõhu või kakanaatori peal mäest alla, mis oli üle kallatud igasugu rõvedate käkkidega. Miniseelikutes tüdrukud said kenad kalaraiped endale seeliku alla jne.
Nüüd olid rebased peaaegu juba meie väärilised, kuid enne pidid maha pidama kõva peo õhtul...
Pidu algas mingi kümne paiku, kuid mastiga leppisime mineku üheksa peale...kuna mul midagi kodus teha polnud ja luuz kutsus nalja tehes sauna ning kuna ta ka ülemaja naaber mastil, siis läksin sinna. Sauna ei saanud, aga juttu ajada küll. Lõpuks jõudsid ka teised sepikud luuzi maja juurde ja läksin välja. Kuna peol pidi olema tugev alkokontroll puhumise ja muude värkidega, siis alguses natuke põdesime, kuid kohale jõudes märkasime, et alko saab ka sisse toimetada aia vahelt...võtsime teistelt tellimused ja läksime superalkosse. Ostsime joogid, kuid kuna järsku oli tekkinud ka peovärava juurde turva ning sealt enam sisse jooke anda ei saanud, siis kallasime need hoopis coca pudelitesse ning läksime sisse..
Mind, kui kõige lühemat meie seast ei pandud ainsana puhuma ega küsitud vanust. kahtlane. Läksime sisse ja peal olid juba Petti ja Andre, kes mängisid oma tavalist mõnusat muusikat ning kõik laulsid kaasa. Ajasime ruttu jooke sisse, ajasime juttu suure hulga sepikutega ning üldse oli mõnus. Lõpuks oli kätte jõudnud vaikselt ülejoove ja oli väga kaiff, kuid siis tuli minu juurde lõpuks turva ja ütles et puhuksin...tegin seda. Mõõtis välja ülejoobe ning ütles, et ma ära läheksin. Fake-ID välja ja minu ees vabandas turvapõkk. änks. Peo lõpus tulid lavale Tommi oma bändiga ja tegime natuke moshi..käsi sai valus ja rohkem ei viitsinud, vaid ronisin rutzi kukile ja hakkasime lava ees möllama...ümberkukkumisoht oli übersuur, kuid eriti nagu ei hoolinud ja erinevad sepikud aitasid ka püsti püsida.
Peale Tommibändi ka pidu lõppes ning liikusime osadega edasi Masti aeda.Sättisime üles vesika ja tegime seda ning ajasime sitta vist päris kaua..täpselt ei mäleta seda kellaaega enam. Kuna väsimus oli suht suur, läksin võtsin luuzi juurest ratta, soojendasin ennast natuke seal sees, kuna väljas oli vast 8kraadi sooja ja me külmetasime aias suht kaua ning siis sõitsin minema...kõndimas nägin ka konxe ja liikusin nendega juttu ajades kodu poole. Nii jõudsingi lõpuks koju, teades, et järgmine päev vaja tööle minna...aah...ffs.

Ärkasin üles tööandja kõne peale kell 11, pesin, sõin ja tegin muud stuffi ja jäin teda ootama...korjas mu peale, käisime poes, mille ajal sain selle kommari kõne, võtsime veel peale ühe teise mõnusa sepiku ja liikusime otepääle. Tööandjal kulus kõige tegemisele muidugi kolmekordne aeg ja kohale saime kolme tunniga...tööandja pidi ära sõitma korraks ja seega võtsime natuke külmikust õllet, ajasime sügelust tekitavat klaasvilla lakke, ajasime juttu, võtsime veel õllet, huiasime niisama, panime klaasvilla, sõime ja võtsime õllet ja nii see päev meil mööduski, kuid plaanitud kella viie asemel saime liikuma alles kell 8 ja peale pesemist kodus võtsin kohe ühendust L'iga, kellel oli sünnipäev...
Teised sepikud olid juba seal ja hakkasin sinna suunda liikuma, ilma lille, joogi ja kingita....puu otsas leidsin aga nii suure vahtralehe, millist polnudki näinud nagu ja mõtlesin, et selline värviline sobib ka. Kohale jõudes andsin siis kingi üle ja rääkisin veits juhtnud kommarist loost ning edasi ajasime päris pikalt juttu, kuni otsustasime liikuda kellegi kaudu B-klassi L'i juurde...hakkasimegi sinna siis liikuma ja kohale jõudes läksime ka kohe poodi õllede järgi..kuna peale eelmist õhtut erilist isu polnud, siis võtsin asja rahulikult ning ostsin 3õllet. L'i juures võtsin endale 2 liitrise kannu ning valasin õlled sisse...uhke oli juua küll, aga viimane lõpp lahutus suht ära..N
jah ajasime ka seal päris kaua juttu ning lõpuks öösel liikusin ära..osad panid veel ülejoobe tõttu ratastega matsu, kuid mina sain suht kainena ilusti koju, passisin veel veits arvutis ja kasisin magama ära.

Hommikul sain suht kaua magada ja vahitisn kodus niisama ringi, kuni kell sai pool3 ning läksin teistega jalkat mängima...2ja pool tundi jalkat ning väsinult koju, kus avastasin et jõhkralt on õppida ning kavatsesin seda ka teha, kuid muidugi jäi see vaid plaaniks ning bio töö jäi suht õppimata. Täna koolis soovisin, et oleks õppinud...nii ma siis vaatasin telekat, logelesin, õppisin vannis eimani luuletuse ära ja üldse kaiff oli olla.