teisipäev, oktoober 11, 2005

Nädalavahetus.

Nii üleeile jäi mul kirjutades jutt pooleli ja jätkan nüüd, kuid lihtsalt väga pikalt vana asja kirjutada ei viitsi.

Et siis peale moeswoh'd liikusime kalle ja pissuga minu suunas, kuid enne läbi Ümerast...ajasime õlled korvi ning siis edasi minu poole jalkat vaatama...kalle aga viis auto koju ära ning tuli hiljem. See kuidas ikka Eesti seekord mängis oli suhteliselt masendav..no võiks ikka fänne rõõmustada ka. 1-0 ja tuju tuli rõõmsamaks juua.
Vahepeal oli kalle tagasi jõudnud ning peale mängu hakkasime vaikselt grillima kolmekesi. Mõtlesime, et kolmekesi on nats igav istuda ja kutsusime veel paar inimest juurde...ajasime grillliha ja praekartulid õlle kõrvalt sisse ja tuju oli parem, peagi saabus veel inimesi ja mõne hetkega oli meid juba suht palju ja inimesi tuli aina sisse uksest. Meie aga liikusime välja vesikat tegema, mõnulesime kuigi oli külm ja lõpuks otsustasin, et edasi teeme vast ikkagi külma tõttu sees...nii sättiski mast vesika keset tuba ja et poleks ohtu, et asi ümber läheks, pidin koguaeg tegema liigutust, mida saab T'lt õppida. Inimesi tuli ikka aina juurde ja kõigil oli ka jooki...nii ma siis aelesin mööda maja ringi, ajasin enamustega juttu, kuulasime muusikat, jõime õllet, tegime vesikat, naersime mõndade inimeste üle ja isegi paar tantsu sai lüüa luuzi ja kairtsiga. Inimesi ronis ikka veel juurde. Vahepeal oli juba all suht kitsas keset tuba vesikat teha ja nii hakkasid inimesed üles korrusele ka liikuma. Olemine oli suht kaiff, kuni järsku käis ära nagu plõks ja piuhh kõik inimesed otsustasid mingil kellaajal lihtsalt ära minna. kahtlane. Nii oligi veel alles kairts, rutz, mast ja T ning ülalkorrusel voodis paar inimest. Vaatasime siis mingit filmi, kuid ka nemad kadusid ükshaaval ära ja alles jäi mast. Film oli suht kaiff, kuigi mõlemad virisesime ägeda peavalu käes. Vesikat sai üle tehtud. Peale teleka vaatamist otsustasin koristada natuke.. mõtlesin, et mis ma ikka väikestesse kilekottidese neid pudeleid topin ja võtsin selle suuuure prügikoti ning hakkasime neid sisse ajama ja kott sai peaaegu täis. siis oli küll et wow nii palju joodi või?! Vedasin seljas selle raske koti tänavanurgale ja saatsin rohelise barretiga masti ära kodu poole. Kodus koristasin veel ja vaatasin, et inimesed on ikka veel voodis..mõtlesin et mis seal ikka ja ronisin magama ära.
Hommikul ärgates neid enam polnud ja tagauks oli lahti...panin kinni ja magasin edasi, õppisin nii palju kui jõudsin peavalu kannatades ja õhtul liikusime Kati sünnipäevale rokkiga.
Suht mõnus nädalavahetus oli, aga ühel hetkel tekkis lihtsalt masendus tänu mõnele.