laupäev, oktoober 15, 2005

Reedene tunniplaan.

1. tund Lehtede riisumine.
2. vene keeles passimine.
3. ajaloo mitte kuulamine.
4. keemia masendav töö.
5. aktusel laulmine.
6. koleda kaubamaja uurimine & mc Donaldsi kvaliteet toidu söömine.
7. Jaani kiriku ülevaatus.

Njah oli sisukas koolipäev.
Kooli tulin pintsakuga ja mõtlesin, et ei viitsi seljakotti kaasa võtta ning seetõttu võtsin kaasa ainult keemia õpiku töö jaoks ja vesipiibu mastile.
Esimeses tunnis saatis õpetaja õpikute puudumise tõttu mind ja rutzi kohe saska juurde ja küsis kas meile tööd leidub...leiduski...saime +4kraadi juures õues 35minutit lehti riisuda. Kojamees pärast veel kiitis mind, et ma eriti südamega asja juures. Lehed riisutud passisime veel tundides, millele järgnes keemia töö ja siis kooli 99. aasta sünnipäeva puhul laulsime kooriga aktusel hümni ja veel ühte laulu, pärast mida isutsime ette ritta ja vaatasime aktuse lõpuni. Suht mõnus aktus oli ja naerda sai ka kuigi vahepeal kiskus igavaks ära.
Kuna kirjanduses olime kogu nädala nii korralikult käinud, siis otsustasime, et nüüd võib puududa, sest polnud eriti põhjust minna, kui keegi teine eriti ei läinud ka. Suundusime uute Kaubamajja(ütlege nagu kellele ja miks see hoone meeldib?), mis minu jaoks on totaalselt mõttetu ehitis. Okei tüdrukud ütlesid, et ajee saame kesklinnas poodi minna, aga no ffs kuidas see linna ilmet koledamaks muudab ning ega see seest ka väga ilus just pole. Selline tavaline käkk lihtsalt, ilma igasugu wow-efektiga. Okei wow, et seal nii palju inimesi oli. Miks ei võiks neid kõiki käkke ehitada samasse kohta nagu Lõunakeskus näiteks? aga jah peale kaubamaja natukest uurimist liikusime mac'i ja ajasin Big maci eine sisse ja tuju läks kohe faking heaks. Sealt edasi Jaani kirikusse, mis oli tõsiselt mõnus üllatus.Väga ilusaks tehtud ja chill kirikumees rääkis meile sellest. Kuigi tundus, et talle minu küsimused eriti ei meeldinud ja nähvas kohe. so sad. Saime ära käia ka kuulsas tornis, kust oli kaiff vaade ning peale seda koju ära...ahjaa tüdrukud läksid veel kvaliteetsesse kaubamajja.