esmaspäev, november 21, 2005

Kairtsi sünna ehk ülejoobe läppar.

Laupäeval peale kossu ronisime kalle auto peale ja liikusime autopoodi, et kairtsile kroomitud automatid osta(need täringud, mis eesklaasile lähevad, olid varem juba ostetud). Viskasime matid autosse ja kalle mind koju ning peale pikka logelemist kodus võttis ta uuesti mind peale, et juba sünnipäevaks valmistuda..
Kõigepealt oli vajadus käia ära Ihastes "nigadega" tegutsemas ja seejärel feenoksisse alkohoolseid jooke ostma. Kalle ladus muidugi oma kilekoti täis ja kui selle sang järsku puruks läks ja joogid maha lendasid...kaks õllet puru ka muidugi, siis oli halvasti. Ta püüdis neid küll päästa, aga sai hoopis selle eest katkised näpud kildudest..mina vahepeal toppisin ülejäänud joogid kotti..ja Kalle üritas ära moosida müüjat, et too annaks uued joogid asemele, kuna koti süü oli, aga selle peale hakkas müüja hoopis juhet meil kokku ajama. Alustuseks ta ei reageerinud sellele jutule üldse...tegi näo nagu ei kuuleks meid. Siis mõtles Kalle, et sitta kah salvrätikuid tahaks vähemalt vere peatamiseks ning küsis neid...müüja vastas talle..meil ei ole neid aga pakk maksab 2kr. Ei mõistnud ja küsis uuesti kas teil siis on neid või mitte...müüja muidugi vastas uuesti, et ei ole, aga pakk maksab 2kr. Nii ma siis kallasingi hunniku sente letile, et saada pakki(kui neil see on olemas või mitte) ja ütlesin et siin peaks olema 2kr...selle peale ta vahetas mu sendid kaheks krooniks. Ma ei mõistnud enam midagi ja ütlesin et lähen ootan väljas...siis ta pistis kisama, et ma pole veel salvrätikute eest maksnud...ja ma ei saanud enam kohe üldse aru. Kalle lahendas asja ära ja maksis kümne kroonisega ja saime sealt minema...
Pets viskas meid autoga peole ära, kuid sõites tundsin, kuidas mu seljakott on niiske alt...mõtlesin, et äkki läks mul ka midagi katki sees, kuid avastasin, et hoopis ühele siidri purgile oli kild pisikese märkamatu sälgu sisse lõikanud ja kõik oli kotti voolanud...aajee no vähemalt oli mul kotis käterätik, mis imes kõik vedeliku ära ja kink, mille peal kott oli, väga suurt damaget ei saanud.
Kohale jõudes andsime kohe kuuma ja liikusime sisse, kus olid ilusad tüdrukud juba ootamas. Võeti ekstrahea tujuga vastu(väike alkohol juba sees) ja siis soovisime Kairtsile õnne ning andsime kingi üle(mis vedeles hiljem trepi all nurgas ja jäi vähe puudu, et katjuuša nende peale riba ei tekitanud).
Sees hakkasime kohe sööma ja vesikat kimuma.. Sai ikka kõvasti seda imetud ja samal ajal õllet joodud ning ilusad tüdrukud istusid ka süles ja tegid vallatusi niiet tuju läks aina paremaks..
Majal oli neli ruumi...köök, saal, saun ja vesikaruum, ja viimases asusime meie, saalis aga läks juba vaikselt tantsuks ja pidu kogus tuure. Mingil põhjusel oli kõigil suur soov ruttu ülejoobesse saada ja sel põhjusel oli ka lõpp selline nagu ta oli...aga sellest hiljem.
Varsti andsime taaskord kuuma ja siis mässasin ringi..õllekesed olid ka sees ja kui veel vesikat peale kimusin, siis läks vaikselt kontroll käest ära. Hakkasin majas ringi käima, ajasin juttu, õgisin meeletult küpsiseid näost sisse, aga vahepeal tulid need hetked sisse, kui aju täpselt ei mõistnud, mis toimub. Nagu näiteks kui läksin Kairtsilt küsima, kus fotokas on ja kui ma siis sain teada, et see Neegriplika käes ja tema juurde küsima läksin...siis lihtsalt kohale jõudes läks meelest ära mis ma küsima pidin...alustasin et "Neegriplika, kule kus see...ee...mm...öö...ee..." ja nii lihtsalt ei meenunud küsimus..alustasin uuesti küsimust ja teised, kellega ta juttu rääkis ennem, vaatasid mulle sellise näoga otsa, et küsi juba ära. Nii ma siis keerasin häbis ümber, kui tagasi kõndides nägin fotokat ning meenus ja läksin rõõmsalt küsima, kus see asub...vastati et leti peal, selle peale ma vastasin, et ma tean...kõik olid hämmingus, et mis ma siis tulin küsima...
Niisugused tripid siis vahepeal toimusid ja ekstramõnus oli olla...vahepeal tõmbasin veel vesikat...kusjuures õppisin ära uue triki sellega...tõmbasin nagu tossu sisse, rääkisin oma juttu nii, et tossu välja ei tulnud ja siis varsti lasin kõik selle suure pahmaka suust välja...ja järgnes teiste hämming. Muidugi ma suutsin selle ära unustada järgmiseks päevaks, et kuidas seda tegin ja nii pole see eriti hea trikk. Täna aga meenus. ajee. Tegime veel igasugu jaburusi, nagu panime taldriku ühest otsast põlema, kuid see millegi pärast ei põlenud üleni ära, vaid ainult ääred ja siis järgnes paljude poolt uus hämming.
Peagi hakkas inimesi järjest ära vajuma/kaduma...otsa tegi lahti mast, kes tegi sellist trikki, et läks näost nii valgeks, et isegi kui seal oli mingi punn, siis see oli valge punn. Jälle hämming. Peagi kadus ta aga vetsu ära ja ei ilmunud enam pikka aega välja ja seega inimesed arvasid, et ta läks koju ära...tekkis väike paanika osade sees ja nii me hakkasime otsima teda, kuid ma ei suutnud rohkem otsida, kui kahele maja seina äärde vaatasin õues ja nii lõppes otsing. Osad sepikud olid saunas ja kuna otsimisega hakkas külm läksin sauna, ajades ümber oma siidrise käterätiku. Sealgi sai igasugu äktsionit. Nagu näiteks see, kuidas Pissu tõmbas kasekese pükse alla ja rutz imestunult naerdes vaatas...saunas aga üritas J masserides tähelepanu kõrvale juhtides vaikselt käterätti K ümbert ära tõmmata varvastega..ei õnnestunud. Jäi vahele. Naerdes jätkasin J tegevusega, muidugi masserida ma ei viitsinud. Vahepeal tõmmati jälle kasekese pükse maha ja meie L'iga kuulasime laval kiljeid duširuumist, mis sellele järgnesid. Seal istudes kahekesi L'iga jälgisime läbi klaasukse, mis toimub, kuid järsku seisis ukse ette käterätis K, kes arvas vast et selja taga on sein ja hakkas vastu seda "seina" siis rätikut kohendama nii, et kannikad vaatasid meile teiselt poolt klaasust vastu. Naersime. Nii siis irvitasimegi saunas ja vahepeal käisime õues jahutamas. Vahelduseks panin ka Paula ja konxide ees ukse lukku ja nii nad said karastada ennast õues vastu akent kopsides. Sauna isu kadus aga varsti ära, kuna üks vetsupott oli umbes ja vist sellega seoses ka dušširuumi torustik. Igastahes vesi ei läinud alla ja see ujutas ka üle vesika toa. Saunas aga oli hullem veel. Riided said kenalt märjaks paljudel ja üldse oli halvasti.
Nii ma siis läkisngi piipu popsutama ja mõnus oli olla. Varsti hakkasid aga inimesed mingil põhjusel koju minema, kuid ülejoobes inimesed ja osad veel jäid. No nüüd tekkis tantsuisu mul, kuigi teised olid seda juba paar tundi teinud ning olid suht väsinud juba ning enam eriti kedagi tantsupõrandal polnud. Tantsisin siis vähestega, aga varsti ühineti ja pidu jätkus. Mingi hetk andsime veel kuuma ning siis liikusin ma esimest korda üles korrusele, kus keegi ütles, et midagi pole...aga oli küll..kadunud mast oli! Ajasime siis juttu...mina potsataja mast ja rutz seal...katjuuša tuli ka kuskilt ning järsku mast ütles: "No hästi Katjuuša!" vaatasin mis toimub, kuigi oli pladisevast häälestki aru saada...trepile tekitati suurtes kogustes riba tema poolt. No polnud hullu(minul, kairtsil muidugi oli) ja läksin haisu seest ära.
All korrusel pidu jätkus ning tantsisin edasi. Ajasin veel viimase viienda õlle sisse, popsutasime veits ning siis läksin Laurtsi ja Anduga rääkima ning vahetevahel tantsima. Kui aga maha istusime, siis hakkasin ma mandariine koorima...koorisin ja koorisin ning ajasime neid näost kolmekesi sisse...mina toitjana. Nii ajasime suht lühikese ajaga sisse 10tk ja ikka vinge C-vitamiini kogus tegi kindlaks selle, et pohmaka võimalust pole. Nii me vist olimegi kolmekesi 2tundi koos umbes väikeste pausidega, kui käisin vesikat üles sättimas, et popsutada. Siis tulin jällegi tagasi, ajasime kolmekesi juttu ja tantsisime ja leppisime anduga mõnusal viisil ära...nii kümme korda. Laurtsile tundus ka meeldivat, kuigi veits tatine oli. hehe. Te ei peagi aru saama, vaid ainult meie usun saame.
Vahepeal kuulsin, et keegi leidis kuskilt veel alkoholi ja nii me saime kõik pitsi masti viina ja Paula oli nüüd überkõvas hoos. Jooksis ringi ja pani sellist tantsu ise rääkides pidevalt, et wow see on alles ülejoove. Mingil hetkel läksin vaatasin veel ringi, mis konditsioonis inimesed ka on...J magas peale väikest ribatamist, mast oli näost jätkuvalt valge, Potsataja magas üleval, Paulal oli überenergiliseltülejoobes, Katjuuša magas trepil jope ja müts seljas ning kilekott käes(te ei taha teada, mida see sisaldas) ja ootas taksot.
Nüüd aga juhtus see, et ka Laurts läks ära ja meie triost jäi järgi duo...temaga veel peohinged Katjuuša, Paula ja Mast...ning ülejäänud tähtvere, kes ei tekitanud õhtu jooksul riba. Leppisime anduga veel natukene ära ja siis läksidki nad ära...
Nüüd hakkasin igavusest Kairtsi koristamisel aitama, visates pudeleid prügikasti puruks ning pühkides lauda...oli tore, kuni neid tühjasi õllepudeleid jätkus.
Koristasime ära, tantsisime veel ja siis mängisime kahekesi täringumängu ning lõpuks kella viie paiku istusime taksisti peale ja eelviimase taksoga koju ära.
Seega igati mõnus ülejoobe pidu oli ja aitäh Kairts! Jääme konxide omat ootama nüüd...

3 Comments:

Blogger My Daily Struggles said...

Greetings from the USA. Are you as sexually liberated as you appear?

8:14 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

lol.
eelmine kommentaar on hea.

8:53 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Konxide oma peaks vähemalt 2x nii kõva tulema ju ;) Samas kui barett mängu tuleb, siis ei oska piire ette kujutadagi.

1:28 AM  

Postita kommentaar

<< Home