teisipäev, november 29, 2005

Konxide sünnipäev /Jamaican party.

Nüüd siis võtan ennast kokku ja kirjutan mõnusast peost - Konxide 18. aasta sünnipäevast.
Peo ootus algas juba nädala sees, kui kutsutud sepikud said endale flaieri, kus selgitati ära, mis peoga tegu, mis stiilis jne. Kuna stiiliks oli Jamaica, siis oli juba aru saada, et mõnus pidu on tulemas ja seega reedel ei kavatsenud pidutseda, et siis laupäeval täiega anda...
Laupäeva hommikul tekkis meil aga probleem...meil ei olnud kinki ja ideid oli täpselt 0. Kuna aga Konx brothers'itest on saanud suured vesika kimumis sõbrad, tekkis idee neile üks osta. Täitsa suure saime, aga kahjuks ka hind oli sama suur(aga sellest parem ei räägi, äkki konxid loevad). Pissu viskas meid siis Miniga koju ära..peaaegu sõitis minu aia äärde pargitud autole veel tagant sisse ja siis jäime ootama peo algust.
Alustuseks liikusin kodust Tähtvere feenoksisse, kus sain kokku Thuumase, K ja pissuga. Liikusime siis poodi, et välja valida joogid. No kuna stiiliks oli Jamaica, siis mina juba teadsin, mida mina tahan...rumm loomulikult. Kuna 0,5l ja 1l pudel eri sortidest maksid sama palju, siis otsustasime liitrise kasuks mastiga ja tekkis kohe tunne, et õhtul võib tabada ülejoove. Pudeli nimeks oli Pott ja soovitan seda!
Tee peal kõndides hakkas suht külm ja seega maitsesime Potti juba ära...mõnus ja soe hakkas kohe seest ja pissu võttis peagi laulu üles. Nii me siis liikusime ja laulsime laulu "S*tane mees" ning peo tuju muutus aina suuremaks. Kohale jõudes ajasime enne peokohta asumist selga peoriided(lühikesed suve riided..kollase ja rohelise tooniga muidugi, peas päris Jamaica kutile kuulnud peapael ning paljajalu). Ootasime veel teised sepikud ka ära, jagasime kingituse tükkideks, et kõik raha maksnud said mingi osa ja sisenesime peole.
Surusime konxidel käppa ja kui nad eri vesika jubinaid nägid, siis jooksis neil juhe suht kokku, kuni nägid tuntumaid osasid sellest. Mina aga loovutasin Konx nr1'le veel oma kalli rohelise bareti sünnipäevaks ja siis asusime uut vesikat ja rutzi oma üles panema. Mina sellega vaeva ei viitsinud näha ja parem sõin ning tegin mastile ja endale joogid valmis ning vaatasin pealt, kuidas teised vaeva näevad. Varsti saime piipe kimuma hakata ning pidevalt jooki rüübates läks tuju varsti juba otsen harašooks. Ajasime seal siis mõnda aega juttu, kuni tekkis tantsu isu ja enamus tegid seda ikka nii, kuidas suutsid..näiteks võib tuua selle lehekülje viienda klippi, kus asi on veel rahulik. Nii käiski pidu siis kõvasti juues, tantsu pannes, idiootsuste üle naerdes, vesikat kimudes, juttu ajades ning hammustades inimesi, kuni tekkis soov sauna minna.
Osad sepikud olid juba saunas niiet ühinesin nendega ning varsti läks seal peoks..pissu oli kaasa võtnud mingi alkohoolse kahtlase joogi ja seal ringile saates ei teinud see just kainemaks, vaid keeras pea hoopis suht segi. Lavalt jooksime vahetevahel basseini, mõni mees kargas pommi hüpates peaga vastu lage, osad andsid kuuma ja kolmandad vingusid külma vee üle, mis mulle tekitas just mõnusat naudingut, sest see oli ikka kuramuse jahe.
Saunas sai ikka päris kaua oldud ja liikusime siis sealt välja, ajasin veel kõvasti juttu ja tegime Pottile otsa peale ning sai ka kuuma antud. Mingil hetkel saabus kuskilt Ned Ameerikast, kellega ajasin päris pikalt igasugu haiget juttu ning lõpuks ta tegi nagu parimat Piilupart Donaldi häält, mis pani mu liiga kõvasti naerma ja mast väitis, et ma lendasin lausa naerdes ruumist välja. Ei tea. vb tõesti. Peale natukest tantsu ja irvitamist hakkasid inimesed vaikselt ära kaduma ja nii me liikusimegi Laurtsi ja Anduga ka ära(suhteliselt viimaste hulgas olime taaskord)...külmetav Laurts sai veel endale mu pusa ja nii oli suht külm taksisti oodata õues, aga alkohol hoidis õnneks sooja sees. Hammustasin veel natuke ja siis liikusime koju ära..kui aga taksistiga koju jõudsin, kisasid mingid kaks tonti kaugel minu nime ja käskisid taksit kinni hoida..seda ma tegingi ning siis ronisid nemad sisse ja mina koju magama.
Järgmine päev ärkasin hommikul kell 11:20, liikusin kooli, kus mängisime kaks ja pool tundi kossu ning higistasime mürgid kehast välja ja kuulsin, kuidas kaks meest olid veel riba tekitanud peale pidu. hehe. Oli mõnus ja muusika ekstrahea.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

tõesti väga meeldejääv ja äge pidu;) suur tänu kallitele sünnipäevalastele!

6:13 PM  

Postita kommentaar

<< Home