laupäev, november 19, 2005

Pidu-Pidu-Pidu

Niisiis hetkel on mul rasked ajad, kuna järjest on kolm mõnusat pidu, mis kokkuvõttes tapab totaalselt ära.
Seega neljapäeval oli Kairtsil sünnipäev ning kinkisime talle koolis shampuse(1,5l) viiekesi ja sõime ekstrahead L'i tehtud kooki. Koolis oli seega mõnus olla ning peale seda liikusime koju ära, et siis õhtul minna Püssirohu keldrisse sünnipäeva tähistama. Kohale jõudes võtsime kohe püssika punaseid ning hakkasime juttu ajama...aga sünnipäeva last lihtsalt ei tulnud ega tulnud. Kui Kairts lõpuks saabus oli enamus juba täitsa heas tujus ning taheti tantsima minna. Ajasime veel veidike juttu ning siis liikusime Laurtsi ja Shaltsiga tantsule. Lõime ühe tantsu ära ja siis meie üllatuseks päris paljud järgnesid meile niisiis jätkasime kõvasti tantsimist. 5laulu tuli ära ja siis enam ei suutnud ning istusime tagasi ja võtsime püssika punast juurde. Mõnus. Jutt jätkus ja kõik lõid pidevalt Kairtsi sünna puhul Liitriseid kanne kokku nii, et õllet lendas üles...algas väikeste kolksudega, kuid lõpuks löödi korraga umbes 15kannu kokku ja oi millised mürtsud need olid. hehe. Varsti tekkis taaskord tantsutuju, kuid muusika ei sobinud..Laurts ja Shalts läksid kahekesi tantsima ja järgmine oli überhea laul ning järgnesin neile...meie järel tulid jälle paljud teised lauast tantsule ja hea oli olla.
Nii toimus pidu kella kaheteistkümneni ning siis iga roju oma koju.

Järgmine päev tuli kuidagi ennast kooli vedada...appi, see polnud lihtne, kuid koolis nägin, et teiste olukord oli hullem kui mul ja nii me siis saatsime päeva mööda ja osad suutsid isegi õpetajad ära rääkida niiet viimased kaks tundi jäid ära. Ekstratore.
Peale tunde liikusin pissu ja konxidega paula poole miniga...korjasime tema peale ja siis liikusime hea muusika rütmis kooli juurde, et kokku saada kalle auto täie inimestega...korjasime veel peale masti ja seega mõlemas autos oli kokku 10sepikud. Kimasime siis poodi(ei maini mis poodi, kuna Kairts vb loeb ja siis saab kingi teada), kuid sealt ei leidnud ning sõitsime teise poodi(sama siin) ja sama jama...no asi jäi lahtiseks ning läksime kodudesse ära.
Õhtul ajasin riided selga ning liikusin Potsatajaga pange, kus olid Kalle, Pissu ja Pets...ajasime juttu ning panin Pissu toitu rotti ja jõime õllet. Mõnus oli ja siis läksime Potsatajaga raekojaplatsi Parmotti ja R'iga kokku saama. Need kaks olid suht sodid juba ja mõtlesin et kainena ka ei tasu kluppi minna ning liikusime kärmelt Statoili, ostsime võimalikult kange ja väikse pudeli...Golden Medal(30%, 0,2l, 30kr)...jõime kärmelt kahekesi mõne minutiga ära ja siis ruttu klubisse, sest 11sai veel 45kr'ga sisse ja hiljem 90kr. Jõudsime napilt sisse...mina ja Potsataja...teised jäid ukse taha...valedokumendid..aiaiai. Sama jama oli ka Laurtsiga ja nii liikusid nemad koju. Sees saime kokku M'i ja R'iga ja ajasime nendega pikalt juttu ning varsti tulid ka Elts, Shtalts ja R. No seega olin ma lõpuks viie tüdrukuga, kuna kõik 6poissi kes olid lubanud tulla ei ilmunud kohale. Mina ei kurda. Väga mõnus oli ja peale igasugu eri alkoholide joomist oli übermõnus tantsida. Lisaks sai veel vaadata, kuidas Ines Karu tegi sõbrannadega kõhutantsu ja kõigele lisaks tundis Chalice mind ära. aje aje. Nii pidutsesime kaheni öösel ja mõtlesime, et võiks nüüd koju ära minna, kuid kõndides läbi tantsusaali oli idee teha veel mõni tants parima India popmuusika saatel, mis lõppes alles tunni pärast...seega kell kolm läksime takso peale ära ja voodisse kell neli. väsitav aga vägahea õhtu.

Täna suutsin ennast juba kell üks üles ajada ning nüüd on vaja ennast päeva jooksul piisavalt vormi saada, et suudaksin ka täna veel kõvasti pidutseda ja tantsu lüüa. Oeh..kohe algav koss aga ei tule selles suhtes kasuks.

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Mina, Kaspar Korjus, olin esimene, kes läks tantsima, Shaliniga, nii et ära valeta siin, sina olid teine alles Märt. Paranda viga koheselt ära ja nõuan kirjalikku vabandust. Aitäh!

9:52 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

EI KAVATSEGI!
vot nii.
Sest ma pole kuskil öelnud seda, et me esimestena läksime, vaid et me lihtsalt läksime. See et sinu tants on jutust välja jäänud on seotud sellega, et ma lihtsalt ei kirjutanud kõike õhtu jooksul toimunut ülesse. Näiteks mast pole pahandanud, et see on välja jäetud, et me ühe mängu kaarte tegime.

9:56 PM  

Postita kommentaar

<< Home