esmaspäev, detsember 05, 2005

FUTBOLIIIIT!

Kuna siiamaani me olime olnud klassiga vingatsid ja laisad ning kui kraadid langesid alla +10 kraadi, kobisime kehalises kohe sisejalgpalli tegema. hea soe oli. Aga siiski kuskil mõtlesime, et nii ei saa ju hooaega lõpetada ja otsustasime, et teeks äkki väljas hooaja viimase..
..mõeldud tehtud..täna olid enamus valmis mängima ja kui Thuuumas ka tuli, oli meid 12 ehk täitsa mõnus kogus heaks jalkaks. Kuna ühte meeskonda sain veel mõnusate sepikutega, kellele meeldib ilus mäng, siis hakkas mäng kohe sujuma ja teisel minutil sai rutz minu täpsest söödust jala valgeks..ja ikka peale seda hakkasid söödud täitsa hästi minema..ja ka väravaid tuli mul mõnuga, seega hea oli mängida. Kuid siiski -6kraadi juures lumesajus jäisel platsil oli ka natukene libeda ja külma võitu, aga ei vingutud vaid hoopis naerdi, kui rutz taaskord pikali käis.
Kui s*tt ilm välja jätta, oli aga ikkagi ekstrahea mängida ja kõik olid nõus, et see küll hooaja viimaseks ei jää ning kui ka dušširuumi aina haigemalt rõvedamaks minevad naljad välja jätta, jäin mina super rahule. Nüüd aga on vajadus veel mängida! Tahan! Või siis vähemalt mängu õlleklaasi taga vaadata. Oeh seda futboliiti küll...