pühapäev, detsember 25, 2005

Jõulud!

Ikka väga mõnus aeg! Saab kinke, õgida nii palju kui mahub ja muidugi lähedastega olla. Seega ka meil tulid sugulased kokku...meie juurde...ajasime juttu ja asusime sööma, aga enne mõtlesin, et teen väikse katse ja ronisin kaalule, et hiljem erinevust näha(peale söömist oli kaks kilo juures. kena). Täistopitud hani ja part passisid ahjus ning ajasime muid toite sisse ja kui nood kaks ka veel välja said, siis kiskus ikka ülesööminguks ära. vastik lausa. Kõht oli(ja ikka on) ületäis ja mitte üldse hea polnud hiljem diivanilt püsti ennast ajada, et jõuluvanale luuletust lugeda. Kuid siiski meil oli kuulsad jõuluvanad see aasta(H-M'i paps ja Päss) seega tuli ikka vaeva näha, et pakke saada. Kingid olid ka täisa mõnusad..kuid veits üksluiseks kiskus nelja pluusi saamine, aga mõnusad on vähemalt kõik. Lisaks veel muud nänni ja tuju oli päris hea.
Varsti helistas aga rutz ja kutsus kelgutama ja mina olin nõus. Väljas oli ikka supermõnus ilm(konxid pange 5kr valmis!) ja Kalle võttis autoga peale ning liikusime sõidule...ahjaa thuumase võtsime ka veel peale. Ronisime siis kohe kõik kelkudesse ja hakkas peale nende meestega tavaline sõit- nimelt rammida, et teisele mehel piisavalt dämmi jagada, et too peale sind alla jõuaks. Nii siis rammiski kalle sõiduk mind esimese asjana peale hoo sisse saamist, aga ei suutnud mind massiga välja suruda, vaid hoopis mina õunisin tema ära ja olin rahul. No vot lasimegi siis nii mitmeid kordi eri kohtadest alla, kuni kohad mul hakkasid piisavalt valutama, et rammikelkudega rajast, kus keskel tuli trepist alla sõita, soovi alla sõita enam polnud ja ega teisedki vaimustuses polnud. Võtsime hoopis uue tegevuse...kes suudab püstiseistes kõige kaugemale sõita...njaa...järjekorda dämitsi ala ja soov kadus taaskord. Hoopis tahtsin ära proovida kellegi kukil kelgutamise...nii siis ronisingi istuva rutzi kukile ja läks sõiduks...tulemuseks see, et tema kael valutas ja see jäigi meil viimaseks laskumiseks. valutavatest kohtadest hoolimata oli väga mõnus ja kõigele lisaks läksime hiljem veel neljakesi kakaod jooma ning kalle tegi autoga jäises parklas kraade..muidugi ka siis, kui meil jook käes oli.
...ja kui koju jõudsin olid jõulud 2minutit tagasi lõppenud, kuid vanemad inimesed jätkasid joomist all köögis. Njah ronisin arvutisse uut äsja saadud Ursula plaati kuulama ja siin ma nüüd vahingi...

Aga mul on ikkagi selline küsimus...kui jõulud on nii tore aeg, mikspärast siis lauldakse neid masendavaid aeglaseid laule? Positiivsust ja rütmi paluks lauludesse!

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

VÄGA ÕIGE TÄHELEPANEK ;)

6:07 PM  

Postita kommentaar

<< Home