neljapäev, detsember 22, 2005

Kaks päeva, kaks superpidu.

Teisipäeval teatas mastmees koolis, et õhtul on genialistid püssikas..keegi ei võtnud vedu peale L'i. Mina aga olin suhteliselt kindel, et tuleb jah minna.
Seega peale väsitavat kossu kell 10 ja liitrit segumahla 5minutiga ristiisas, läksin raekoja platsile masti ja L'iga kokku saama. Jõin ära rutu ühe Garlsbergi ja kuumutasime pirogovis ning liikusime rõõmsa tujuga püssi suunas. Sisenedes oli juba väga jaburaks asi kiskumas ja nalja sai liiga palju. Sees oli meil ka piisavalt õnne ning saime ainsa vaba laua, kus juttu ajades hakkas mu lõug auku vajuma(keegi peale nende kahe aru ei saa), ajasime kolmekesi piisavalt solki suudest välja, et keegi meist ei mõistnud midagi ja kui genialistid peale tulid, oi siis olime kohe lava ees. Kargasime, vehkisime lõngaga, aelesime ja tegime muid haigeid värke ja bänd oli super. Lihtsalt liiga hea oli olla. Mõnulesime. Võitsin mastilt veel ksiitides ka 15kr(paluks raha kätte saada) ning naerda sai. Vaheajal tekkis mansi soov ja nii tellisime kooooke ja oi kui head need olid. hapumagusmõru appi millised koogid, kui head. Siis veel üks õlle sisse ja natuke küüslaugu leibasi ja juba tuli minna tantsima...hakkas peale "Naine" ja ei suutnud vastu panna. Kargasime, vehkisime lõngaga, aelesime ja tegime seda kõike kogu aja ning taaskord oli super olla. Liiga hea bänd lihtsalt. Kui genialistid lõpetasid, kutsuti neid veel 3 korda tagasi ja kui nad lõpetasid said võimsa aplausi.
Hea oli ja peale lauas paeaegu magama jäämist, röövis mast kõrvallauast veel küüslaugu leibasid ning oi kui head need külmusest hoolimata olid. Lõpuks kasisin ma taksisse ja kobisin koju magama kell 2, et järgmine päev 7üles saada. Saingi! Kooli marss. Oeh, masendav. Aga samas ootasin kogu aja õhtut, kui pidi tulema hea muusika õhtu. Magamatus andis tunda autokoolis, kus ma lihtsalt kogu aja täis kõhuga magasin.
Kui õhtu kätte jõudis kasisin ma kasmaari poole, kus tegime ja sõime kõrbenud piparkooke, jõime õllet ning vaatasime kuidas rokk kaotab ping pongis kõigile kellega mängis. Hea oli olla. Seal olime vast mingi 3tundi ja kõrbenud piparkoogid mingit erilist jõulutuju küll ei tekitanud, kuid seda tegid kingid, mille kusekõva ja rokk üksteisele tegid. Küll olid head pilkud.
Igastahes kell 11 võttis andu asja käsile ja orgunnis kõik taksiga hea muusika õhtule. Keegi vast kaine eriti enam polnud ja tuju oli super. Kohale jõudes hakkasin kohe nägema erinevaid hõumisid, kellega sai kõvasti rääkida, tantsida ja teha muud. Igastahes seest õllet juurde ostes tuju järjest tõusis ja kuna muusika oli nagu juba öeldud HEA, siis enamuse ajast sai tantsida.
Kui kell oli pool4 ja inimesi järel vast mingi 20tk otsustasin koju ära kasida...kõik minu lähedal elajad olid ära kadunud, andu näiteks juba magas, kuigi meil oli kokkulepe. hästi. Kuna raha oli juba kulunud piisavalt, lisaks olin piisavalt joobes, et mitte märgata enda lollust, otsustasin koju kõndida...kuid laululavalt koju kõndida, enamuse ajast üksinda, oli ikka kuramuse pikk ma ja nii kõndides läbi talvise Tartu jõululaule mõttes lauldes jõudsin koju ning kasisin kohe magama ära...kena tunnine jalutuskäik oli.
Hommikul aga kasisime kohe mäele, kuna kooli minna ei tahtnud ja ka tänane päev seal oli super. Liiga ilus ilm, heade sepikutega ja mul on ikka kuradihead suusad ka! Seega peale hüpete tegemist ja paksus lumes sõitmist kasisimegi koju ära, et minna kooli jõulupeole, mis tänu heale korraldamisele oli väga pro. Jagasime kätte kingid, saime hinnetelehed, soovisime häid jõule üksteisele ning tekkis lõpuks ometi suur Jõulutunne.