esmaspäev, detsember 12, 2005

Kasmaar 18. oioi.

See reede toimus Kasmaari sünnipäev...millest on küll pisikesed mälulüngad, kuid üritan nii palju ära tuua, kui mälus on ja kuni ärkvel püsisin.
Seega reedel peale kooli liikusin koju, pesin ja ajasin peoriided selga ning liikusin meie linna uhkesse Kaubamajja teistega kokku saama. Ostsime kingituseks rahakoti, kuna see varastati tänu Aura veekeskuse vapustavale turvakontrollile ära ning liikusime kingist tähtsamat asja ostma...jah alkot. Tartu poes tegin kusjuures oma isikliku rekordi ja ostsin mingi 70õllet ja veel muid jooke ka. Ei, mul ei olnud suur janu, vaid ma olin ainukene fake-ID mees. Mõnus mees oli näiteks rokk, kes jõudis esimesena külmkapi juurde ja kui palusime, et ta meile ka jätaks, teatas ta, et on võtnud alles 20 ja puudu jäi...leidsime õnneks veel hunniku pilkusi ja hakkasime soojasid õllesid kärru panema(väljas oli nii külm, et jahtusid ära)Ajasime kõik suurte raskustega kottidesse ära ning liikusime kähku kaheksakesi bussipeatusesse, et sellega rongi peale jõuda, mis oli juba jaamas. Asi läks väga napiks ja korraks kaalusime võimalust jääda oma õllehunnikuga rongijaama...
Siiski vedas ja jõudsime loetud minutid enne väljumist kohale, võitsime grupipiletiga veel kõik 2kr ja sõit võis alata. Sihtmärgiks Valgemetsa. Kuna rongijuhi öeldud kohanimed kõlasid kõik kõlarist nagu mingid poolakate perekonnanimed, siis palusime piletimüüjal öelda, kuna me sinna jõuame..ütles et peale Vastse Kuustet, seega eriti targemaks me ei saanud. Tee peal libistasime juba esimesed õlled sisse ning tuju tõusis.
Siiski meil vedas ning saime õiges peatuses maha...ekslesime veel metsateedel L'i juhtimisel, kes mõnitas, et mina ei oska orjenteeruda ning viis meid suvalise maja juurde metsas. Tore. Mina teadsin õiget kohta ja saime ikkagi kohale.
Kohapeal soovisime kasmaarile õnne, jätkasime alko joomist ja alustasime söömisega...kuna salat oli liiga soolane kõigi arust, siis seda eriti ei tahetud ja keskendusime õlledele. Tõstsime veel shampuse pokaalid Kasmaari auks, millele järgnesid pitsid viinuškaga ja pidu läks vaikselt tööle.
Varsti avastasin, et juba läks tantsuks ja ühinesin, kuna tuju oli väga hea...kuna ühtegi poissi veel tantsimas polnud, aga ilusaid tüdrukuid küllaga, siis tuju läks aina paremaks...sai kõigiga tantsu lüüa...toimusid igasugu värgid veel nagu näiteks boneri lugu jne, ning pidevalt sai õllet aina rohkem juurde juua.
Selle koha peal hakkavad sisse tulema suuremad mäluaugud...ikkagi mingi 4tundi kütet ka antud juba...näiteks mäletan ma hetke, kuidas keegi hüppas tooli puruks, kuid kes ja kuidas ei mäleta..seda mäletan et kõik said kõvasti naerda selle peale ja kiideti, aga keegi ei tea kes seda tegi. njah. Peagi sai aga sauna mindud rokkiga ja varsti ühinesid veel mõned inimesed...see lõi pea natuke selgemaks, kuid seal samas laval joodud õlled lõid uuesti kõik sassi. Kuid tuju oli väga hea ja aina paranes. Saunas sai kõvasti nalja ja naerdi mõnede inimeste üle.
Saunast ära tulles võtsime veel veidike õllet ning lõin tantsu, kuid polnud enam nagu eelnev tants, sest kõik hakkasid vaikselt paaridena kuskile ära eemalduma, lisaks Denzo tuju ajas see ära, et mingi ossmees äsas talle küünarnukiga jne...peagi ilmusid kuskilt ka veel osad klassitsikid..mingi kell 1 vast ning tõmbasid peo uuesti tööle, siis aga kadusid ära kahekesi parmott ja luuz mürama ning jälle hakkas asi ära vajuma.
Kuna väsimus oli väga suur ja õlledest järel vaid üks õlle, mille eesmärgiks oli hommikune remontimine ning pidu oli kustumas, ronisin magama ära...kobisin magama küll suurde voodisse, kuid kui hommikul äratati magasin hoopis diivanil. njah keegi soovis voodis mürada. annan andeks.
Kui maganud olin mõne tunnikese, ajasid mind osad sepikud üles, ajasime veidike juttu ning siis tuligi juba kell 6ära minna, kuna ainuke rong tartu läks just siis. Otsisin üles kõik oma asjad..ka oma ühe õllekese ja kodust targalt kaasa võetud veepudeli, mida kõik nüüd tahtsid, naersin norskava parmotti üle ja kobisime õue, kus külma tõttu erilist soovi kõndida kilomeetrit polnud isu ja valisime transpordiks auto. Hea, soe, kiire, käsipiduriäktsioniga transpordivahend oli. Tark otsus. Raudteejaamas rongi veel polnud ja seega kihutasime seal passivast üksikust Andust autoga mööda, jäime korra kinni hange ja libedale teele, libeda tõttu rammisime peaaegu posti ning siis ootasime pool tundi autos, kuna see rong juba tuleb.
Lõpuks jõudsiki see kohale, ajasime seal seni juttu, teemal et mis õhtul toimus ikkagi, kuni remontõllet jätkus ja siis jäin ma magama ära...ärgates olime juba
Tartus, kuid kui see meie peatuses hoo kinni pidas tahtsime ka välja saada, kuid uksi rong ei avanud ja sai veel 3minutit magada ning jõudsime Raudteejaama. Ronisime Anduga taksisti peale ja kobisime kodudesse ära. Peale veidikest arvutis vahtimist läksin pool 8magama ära ja pool 10 helistas juba rutz ning liikusin Kuutsekale pead parandama.
Igati õnnestunud pidu ja nädalavahetus oli.

4 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Kui kellelgi hakkab minust kahju, Kaspar olen:), et pean 2 tonni tooli eest ja põletatud laua ja põranda eest maksma.. siis oleks väga tore kui süüdlased midagigi maksaks mulle, oma taskust kõik on ka natuke nõme panna ju?

2:13 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

ära muretse;)
keegi ei tunnista nagunii üles.
Mul enda juures pidudel sama olnud.

8:02 PM  
Anonymous Anonüümne said...

10 inimest nägid ja naersid kuidas tool katki läks aga keegi ei tea midagi nüüd. Huvitav eks?:)

8:41 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

:D
kasmaar ma olin ikka väga joobes sellel hetkel ja ma mäletan ainult mingit õrna klippi sellest...koosnes tooli purunemisest, inimestest ja kõvast naerust. Muud ei midagi.
Aga tõsiselt ma ei mäleta muud midagi

10:09 PM  

Postita kommentaar

<< Home