laupäev, detsember 31, 2005

Vaese mehe Hea Muusika Õhtu.

Nüüd siis peost, mis alko tõttu läks veidikene käest ära, aga tänu sellele oli väga Super.
Alustuseks siis liikusime kasmaari poole, et enne veidikene õllet võtta. Ajasime juttu, jälgisin kuidas kasmaar kusekõvale males pähe teeb ja timmiga naersime nende käikude üle. Osad tegid veel vesikat, kuid peale Postimehe artiklit mul millegi pärast puudus tuju seda teha ja no tegelt süsi sai ka kohe otsa. Njah igastahes peale mõnda tundi õlledega tellisime taksisti ära, ronisime sisse...mina sattusin muidugi taaskord maksja istmele, kuid sain ilusti raha teistelt kokku. Vähemalt mulle tundus nii, kuid alko tõttu vb sain valesti aru.
Igastahes sisenedes saime teada, et pilet 50kr ja pidu väga hea ei pidanud olema. Seega mõtlesime plaani välja - võltsisime sissepääsu templeid ja kasisime sisse. Ukse peal tehti uued templid peale, kuna nende arust vana oli veits kulunud. Seega pidev sissepääs oli tagatud nüüd. Osadel õnnestus sama, teistel jällegi mitte. Ahjaa templit joonistades viskasin kottis õlle kogemata katki. Seega pileti pealt hoidsin kokku50, aga 8kr läks ikkagi maksma sissepääs...
Igastahes sisenedes eriti head muljet ei jätnud...tundmatu rahvas, kahtlased tondikud ja mis peamine vähe ilusaid tüdrukuid. Njah, igastahes nägin kohe ka rutzi ja ajasin temaga juttu. Siis hakkaski igasugune pull peale. Mingi aeg liikusime enamustega tantsima, kasmaar saatis esineja lavalt minema, rutziga varastasime õlle M'ilt(sorri), sai tehtud veel igasugu asju millest parema meelega ei räägi(rutzile pole see ka eriti hea) jne. No tantsida sai paljudega ja päris kõvasti.
Nii, mingi aeg liikusid osad ära ja jäime rutziga kahekesi. Sai veidike ulakusi tehtud ja lõpuks kuidagi sattusime nende inimeste laua taha, kes sisenejatele templeid kätele löövad. Hakkasime siis ka nõudma templeid sisenejatelt ja näidatigi, kuni meid seal minema aeti. Varsti olime jälle tagasi, ajasime juttu pussuga ja samal ajal tegime nalja pärast nende laua asjadest tühjaks. Kätte saime markeri, templi, listi, 2kr ja 35senti, paberiprahti ja muud sodi. Meil oli naljakas, nemad ei saanud aru, kuhu asjad kaovad. Kuna mingi aeg hakkasid laua äärest eemalduma kontrollijad, võtsime ameti üle ja inimestele erinevaid templeid kätele tegema...mõni mees sai templi põsele, teine otsaette jne. Osadele kirjutasime igasugu jaburusi kätele, väites, et see ongi tempel. Nalja oli küllalt, kuni üks tüdruks sattus paanikasse ja hakkas mind juustest kiskuma..see oli non-fun ja kasisin õue ära, et temast eemalduda.
Kuna me olime juba mingi 4tundi pidutsenud ja kell oli4, siis otsustasime, et kasiks parem koju ära ja seda me ka tahtsime teha. Ootasime siis oma taksot ja ronisime lõpuks ühte taksisse sisse, mis oli tükk aega ees seisnud. Küsis kelle nimele panite..vastasime oma nimed..aeti taksost välja ja auto sõitis minema..nagu mida fakki? Miks ta ei võinud siis meid ära viia, kui temale juba tünga tehti? No igastahes võtsime järgmise suvalise taksi ja mingi tüüp, kes väitis et tunneb rutzi ronis sisse ja liikusime minema sealt.

Järgmine päev ronisin üles suht vara, jõin ära vedeliku vajaduses liitri vett ja polnud hea olla. Nii ma siis logelesingi, kuni lõpuks õhtul liikusin kinno rutzi, kalle, kadjummiku, reidikrissu ja mustikuga ..King Kong'ile. Alustuseks naersime eelmise õhtu üle rutziga..nii palju kui ta seda mäletas...nagu näiteks ei teadnud ta sellest mehest midagi, kes meiega koju läks jne. Njah, igasthaes filmil olid head effektid, aga kuidagi venis. 3 ja pool tundi ikka tapab ära...ei suuda ja veel King Kongi oli esimest korda näha peale poolteist tundi..jabur veits. Aga jah tegelt oli pandav film ja kadjummik lausa nuttis, et see suur gorilla ära tapeti. Kurb. Ülejäänud päeva ma aga logelesin ja oli kodus mõnus olla..
Kaks päeva jutti ei suuda lihtsalt nimodi pidutseda.