esmaspäev, jaanuar 02, 2006

Klubi 21 Club

Üleeile päeval sai käidud Tavernas, kus söömise kõrvalt arutasime, et mis aastavahetusel teha...jõudsime järeldusele, et kasmaari maa oleks hea koht. Igastahes otsustasime ka ära selle, et õhtul tuleb rahulikult olla, et oleks ikka piisavalt energiat aastavahetusel. See plaan läks ikka väga vett vedama, nagu õhtul selgus.
Seega alustuseks tõesti kasisime kodudesse ära, kuid lõpuks võttis andu minuga ühendust, kes ei viitsinud absoluutselt kodus vahtida ja nii me leppisimegi kokku, et lähme linna. Roki, andu, L'i ja matuga saime nurga peal kokku ja andu oli meile ka taksi orgunninud, muidugi väikse. hea töö! Asi lahenes siiski ja jõudsime linna. Seal saime kokku Ülikooli kohvikus h-m'i, e-m'i ja teistega, mängisime S'i juhtimisel kõige jaburamat mängu üldse, jõime õllet ja ajasime juttu. Nii tsillides ühines järjest rohem inimesi meiega ja lõpuks pidid pooled seisma. Vahepeal sai ka kõvasti õllet juurde osta ja nii tuju aina tõusis. Müüjatädi oli ka mõnus..küsis dokumenti, naeris seda nähes ja ütles, et see ei ole sina, aga müüs ikkagi. Positiivne.
Mingi aeg soovisid inimesed edasi liikuda ja nii meid aina vähenes, kuni jäime mingi kuuekesi. Ajasime veel veidi juttu, jõime Premiumid lõpuni ja otsustasime teistega ühineda, kes oli juba jõudnud raekoja platsile. Sealt liikusimegi koos uude klubisse – Klubi 21 Club or sth. Kuigi vanusepiirang oli 18 ja pooled meist ei olnud piisavalt vanad, said kõik siiski sisse. Esmamulje koha välimusest oli positiivne..head värvid jne, aga muusika hakkas vastu, kuid selle vea sai parandada alkot tarbides. Nii me siis juttu ajades ajasime endale jooki kõrist alla ja jalad hakkasid vaikselt muusikarütmis liikuma. Matu aga tõmbles juba üle kogu keha ja tahtis kohe saada tantsima. See võimalus tekkis tal siis, kui kohale ilmus mu vend, kellel oli mingil põhjusel rahakulutamis tuju ja hakkas kohe meie sepikutele jooke välja tegema ning peagi oli meie laud täis klaase, täidetud rummi ja koolaga. Mõnus. Kuna me olime täitsa eeskujulikult joonud ja kõigil oli ekstrahea tuju liikusimegi tantsupõrandale...ja nii me jõime ja tantsisime, kuni sepikud hakkasid järjest väsima ning lõpuks istusime me veel viiekesi..andu, matu, rokk, mina ja mu vend. Laud oli aga rummi nii täis, et kõigile oli kaks klaasi...seega edasi pidutsesime ainult meie, aga kõvasti! Mingil hetkel aga ühines meiega üks sepik, kes tahtis ka tantsida..võtsime ta tantsule, kuid tegelikult oli tal hoopis vajadus kätt suruda. Vend võttis väljakutse vastu, kuid.. Tuli välja, et tüüp oli käinud vene eriväes ja teda polnud keegi veel ära surunud..ja nii ta silmagi pilgutamata pani ka mu venna käe maha. Mitu korda jutti. Siis tekkis aga sellel mehel vajadus oma keha näidata ja tõmbas keset klubi särgi seljast, mille peale ilmus kohale turva, kes tegu heaks ei kiitnud. Hehe.
Igastahes selleks ajaks olime me ka suht väsinud kuna kell oli 4 ja järgmine päev oli tulemas uue aasta pidu, võtsime taksistid ja kasisime kodudesse ära...