esmaspäev, jaanuar 30, 2006

Korvpall..

Tänasest algas meil koolis klassidevaheline kossuturniir. Nagu meil alati loosiga õnne on, sattusime esimeses kohtumises vastamisi vist ainsa tugeva meeskonnaga. Aga korvpall pole ikka selline mäng nagu jalgpall. Inimesed ei kütnud end üldse üles, enne mängualgust mingit stateegiat ega midagi paika ei pandud ja tundus, et kõigil suht pohhui.
Koolis enne kossu oli suhteliselt mõttetu üldse olla - esimeses tunnis oli praktigant, kes passis lihtsalt niisama ja midagi ei rääkinud, muusikaajaloo asemel harjutasime kossu ja haisesime seega järgnevalt higi järgi, inglise keele tunnis jõudsime olla 15sekundit, enne kui meid välja visati, lokoloogias tegelesime filmi vaatamisega ja pahandada saamisega ning üldse oli suhteliselt pointless. Mina ootasin enamuse ajast kossu ja eriti tundides kaasa mõelda ei suutnud.
Enne korvpalli algust kütsime ennast soojaks tantsuga, kasekese juhatusel ning õppisime ära valsi, rumba, tsatsatsa ja muud värki. Oli tore. Peale seda algaski kohe turniir, kus esimeses kahes mängus võistlesid rebased abiturientide vastu. Viimased näitasid raiskadele koha kätte ja mänge oli eriti mõnus jälgida vilistajate duo tõttu- thuumas ja rutz! Neilt kahelt midagi head oodata ei olnud ja vehkisid lihtsalt kätega. hehe. Minagi sain 3minutit seda tööd nautida ja mõnus oli, kui vale vile tõttu inimesed huilgama hakkasid.
Meie ja 12A mäng oli määratud kolmandaks ja jooksin esiviisikus platsile. aje. Rabelesime, mis me rabelesime, kuid esimesel poolajal(jah, mäng koosnes kahest poolajast mitte neljast veerandajast) saime mõnuga poistelt vastu kotte ning peame vist tänulikud olema konx nr.2-le, kes viskas ainsa korvi. Poolajaks siis 2-13. Nukravõitu. Kõigele lisaks sai ka Pissu noku võitluses korvi alla haiget. Järgnes virin ja masendus, kuna lihtsalt ründes tõmblesid kõik suvaliselt, pall ei liikunud ja üle toodi masendavalt aeglaselt. Kaitses aga vastaste kaks meest lihtsalt lammutasid ja tsentrid ei saanud hakkama. Teisel poolajal tuli nagu mingi uus hingamine ja peale konx nr2-he kolmest ja kahest muutus asi kohe positiivseks, kuid järgnes taas mõõn ja saime pikku tille 7-20. Kõik, kes üritasid kuidagi kohe ei tabanud, miski ei õnnestunud ja ainuke relv kiirrünnakud kukkusid ka alati läbi. Lõpus sain ka mina õnneks käe valgeks ja konx nr1 sopsas kolmese seega lõppseisuks oli 12-25.
Tuju väga ära ei vajunud, kuna järgnes meie paralleel klasside vaheline mäng. B-klassi eest olid väljas ainult naised ja C-klassil oli küll neli poissi, kuid ei saanud ikkagi kuigi kindlat võitu. Rabelesid need tüdrukud, mis nad rabelesid ja viskasid vastu kella sihtides korvi palju jõudsid, kuid lõpuks said siiski pikku kotte.

Esimene mäng läks meil seega üpris nässu, kuid ma olen suhteliselt enesekindel, et järgmised võidud paneme kotti ära ja finaalis saame neilt revanši.

Muide oleks tegu olnud jalgpalliga poleks neil meestel lootustki olnud!